Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme a tini kapcsolatoknak?
#10 sajnos most már 14 éves korban is ez a kapcsolat "lényege", holott lelkiekben nincsenek erre megérve.
#11 ne haragudj, de egy-egy tini kapcsolat is olyan, hogy még szerencse, hogy komolyabb következmények nélkül ki lehet belőle lépni. Viszont ennek a tulajdonságnak pedig ugyan úgy van hátul ütője is, mert így könnyedén lehet ki-be lépni belőle, komolyabb következmény nélkül.
Az, hogy ki miért ítél el, hogy mit teszek egy kapcsolatban, számomra mellékes.
#11 vagyok
Értem amit mondani akarsz. De azért bőven van különbség mondjuk egy válás és egy tinikori szakítás között 😉
#13. Persze, de ez miatt az ember sokkal komolyabban veszi, minőségileg is nagy a diferencia ha a két kapcsolatot vesszük.
Amúgy nyugodtan jöhetnek válaszok, nyitott vagyok a beszélgetésekre ezzel a témakörrel kapcsolatban.
Az van, hogy nem igazán látom értelmét az egésznek, ezért kérdeztem, hogy más hogy látja.
Én tinédzserként például nem tulajdonítok nagy jelentőséget a szerelemnek, és úgy gondolom, hogy ebben a korban nincs is igazi szerelem. Persze lehetnek valakinek erős érzelmei más iránt. (Köztük nekem is.)
Számomra fontosabbak a barátságok, csak sajnos nehezen tudok kialakítani hosszútávú kapcsolatokat. :(
Nem tudom, hogy konkrétan mit nevezel igaz szerelemnek, de szerintem minden akkori erős érzelem nevezhető szerelemnek. Talán nem olyan mélyek, hanem külömböző fokai.
Nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!