Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki most fogja betölteni a 18. életévét.

Nagyon sokat beszéltünk az elmúlt 2 hónapba, és találkozgattunk is, elhívtam randizni, jól is sikerült meg minden. Aztán felhoztuk a szex témát, 1 hete vagyunk együtt jelenleg. Azt mondta, hogy ő nem bírja ki, hogy ne szexeljünk, ha ketten vagyunk egy szobába és folyamatosan csak smárolunk. Kicsit gyors ez ebbe az 1 hétbe, nem? Vagy menjek bele ilyen rövid idő után egyből? Előttem volt neki 6 hónapig tartó kapcsolata, de a srácnak csak a szexre kellett. 18 éves fiú vagyok, és nem szűz, ha ez számít valamit. Válaszaitokat előre is köszönöm!

2018. aug. 9. 16:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az is lehet hogy csak szexre kellesz neki, nem csak a fiúk tudják kihasználni a lányokat, fordítva is lehetséges, viszont ha ezt komolyan gondolja akkor lehet hogy csak nagyon vonzó vagy számára. Nekem is volt olyan hosszútávú kapcsolatom ami barátsággal indult, lefeküdtünk és összejöttünk, pedig mindkettőnk azelőtt csak egy valakivel volt, szóval nem is ... a félreértés elkerülése végett.
2018. aug. 9. 23:41
 12/12 anonim ***** válasza:
9# értelmes lehetsz...
2018. aug. 9. 23:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!