Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek ha úgy éreznet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha úgy éreznetek hogy a parotokkal nem boldog veletek nem akar igazán titeket?

Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 21:45
 1/3 anonim válasza:
megbeszélném vele? nem szabad ráerőltetni a kapcsolatot, ha menni akar, engedd el. mindkettőtöknek jobb lesz úgy, hidd el
2018. aug. 2. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:

De ő nem akar menni. Én sem akarom. Most hétvégén kérdeztem meg hogy nem lenne e jobb neki nélkülem és ő velem akar lenni. Igazából mindig mondja hogy velem akar lenni. És szerintem szeret is.

De én belül kicsit tönkre vagyok és nem tudom hogyan kellene "jónak" lennem. Most valahogy távol érzem magamtol. Olyan mintha nem csak fizikailag lenne távol hanem érzelmekben.

Beszélni pedig félek és nem másért félek hanem azért mert egy ideje minden ilyen érzelmes dolgon elsirom magam ez pedig nekem kínos. Nem tudom vissza tartani már próbáltam. És nem nem voltam mindig ilyen csak valami miatt ez így jött ki

2018. aug. 2. 23:30
 3/3 anonim válasza:
most te nem vagy boldog vele, vagy ő veled? nem értem, amit írsz
2018. aug. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!