Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti legfeljebb hány km-en belül kerestek magatoknak párt?
Kort és nemet és foglalkozást mindenképpen írjatok! :)
Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy ti hány km-ert vagytok megtenni valakiért, ha nagyon szerelmesek vagytok
Nekünk otthontól otthonig 450.. Szombathely - Miskolc.
Miskolci voltam, de Szombathelyre költöztünk, és gyakran látogatok haza Miskolcra.. hát így ismertem meg ŐT.
Én időközben feljöttem egyetemre Budapestre, és innen járok hozzá minden 2. hétvégén 180km-ről. Ő minden 3. hétvégén jön hozzám Szombathelyre több napra.
Pár napja vált biztossá, hogy ő is jön Budapestre tanulni (ez volt a terv, ez tartott minket életben az elmúlt fél évben).
Szóval 180 és 450km távolságot tettünk meg egymásért fél éven keresztül. 1 hónapot kell még várnunk és máris vége a távkapcsolatnak:)
21F 19L (diákok)
1.5 éve vagyunk együtt, 1 évig 220 km-re laktunk egymástól.
Sok szempontból nagyon nehéz, de megèrte. Ennek ellenére nem kezdeném előről.
Most már néhány hónapja együtt lakunk.
1000 km.
Egy éve találkoztunk (még itthon), fél éve vagyunk együtt. Nem tudom, meddig tarthat, egyelőre inkább nem is gondolok rá, a pillanatnak élek, élvezem. Nehéz, főleg hogy nekem első kapcsolat, de lehet, hogy pont a viszonyítási alapom hiánya miatt érzem azt, hogy nem lehetetlen. Talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!