Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti legfeljebb hány km-en...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti legfeljebb hány km-en belül kerestek magatoknak párt?

Figyelt kérdés

Kort és nemet és foglalkozást mindenképpen írjatok! :)

Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy ti hány km-ert vagytok megtenni valakiért, ha nagyon szerelmesek vagytok

2018. júl. 31. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Semennyi. Képtelen vagyok tavkapcsolatban élni, mert egy idővel kezdek "kiszeretni" az illetőből. Interneten keresztül nem bírok kötődni senkihez..
2018. júl. 31. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:
20%
20 cm-es farokkörzetemen belül.
2018. júl. 31. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Bármennyi, 1000+ is volt már, szóval számomra egyáltalán nem akadály. Főleg, hogy még az élet elején vagyok, lényegében oda költözhetek ahova akarok. :D
2018. júl. 31. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekünk otthontól otthonig 450.. Szombathely - Miskolc.

Miskolci voltam, de Szombathelyre költöztünk, és gyakran látogatok haza Miskolcra.. hát így ismertem meg ŐT.

Én időközben feljöttem egyetemre Budapestre, és innen járok hozzá minden 2. hétvégén 180km-ről. Ő minden 3. hétvégén jön hozzám Szombathelyre több napra.

Pár napja vált biztossá, hogy ő is jön Budapestre tanulni (ez volt a terv, ez tartott minket életben az elmúlt fél évben).

Szóval 180 és 450km távolságot tettünk meg egymásért fél éven keresztül. 1 hónapot kell még várnunk és máris vége a távkapcsolatnak:)

21F 19L (diákok)

2018. júl. 31. 18:54
 15/17 anonim ***** válasza:
20-25km. Ez olyan tàv ahol heti 2-3 alkalommal is tudtok találkozni
2018. aug. 1. 20:50
 16/17 anonim válasza:

1.5 éve vagyunk együtt, 1 évig 220 km-re laktunk egymástól.

Sok szempontból nagyon nehéz, de megèrte. Ennek ellenére nem kezdeném előről.

Most már néhány hónapja együtt lakunk.

2018. aug. 2. 19:37
 17/17 anonim válasza:

1000 km.

Egy éve találkoztunk (még itthon), fél éve vagyunk együtt. Nem tudom, meddig tarthat, egyelőre inkább nem is gondolok rá, a pillanatnak élek, élvezem. Nehéz, főleg hogy nekem első kapcsolat, de lehet, hogy pont a viszonyítási alapom hiánya miatt érzem azt, hogy nem lehetetlen. Talán.

2018. aug. 2. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!