Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Teljesen szét estem. Mit tegyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen szét estem. Mit tegyem?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel szakított velem a barátnőm. Sokszor itt hagyott már, kb. 3, 4-szer de mindig vissza jött hozzám. Fiatal még, 15 éves nem tudja hogy mit akar de érez irántam valamit. Ma azt mondta felejtsük el egymást, nem akar barátot és a jövőben nem lesz olyan hogy ,,mi". Ezek után letiltott. Ő volt nekem az első.. 2 óra múlva a szüleim bejöttek a szobámba és elmondták hogy reggel meghalt a mamám. Nagyon sokat jelentett nekem ő. Teljesen össze vagyok esve. Már hülyeség is megjárt a fejemben. Nem tudom hogy legyek túl ezen a kettőn egyszerre. Ez így sok nekem...

2018. júl. 26. 23:43
 1/2 Jughead Betty válasza:
Figyi! Minden rendben lesz! Részvétem a mamád iránt! Most neked egy igazi barátságra van szükséged legyen az lány vagy fiú de inkább fiú mert az jobban megérthed téged minthogy kifogjj egy újabb kényes hölgyeményt! Ne gondoljj butaságokra, ne tegyél magadba kárt, nem ér annyit az a lány amit tett veled! A nyagyidért meg nem te vagy a hibás! SOK KITARTÁST! ☺
2018. júl. 26. 23:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Először is nagyon sajnálom a Mamád őszinte részvétem!

Ezen a csapáson igazából semmi más nem segít csak az idő.

A lányért pedig nem kár 15 éves fiatal és nem tudja mit akar, ha már ennyiszer szakított nem is kár érte keress mást meg beszéld ki valakivel ezt az egész szituációt akiben megbízol.

2018. júl. 27. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!