Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt adjak neki/mikor próbálkozzak?
Huu, ugy gondolom h minel hamarabb mond el neki h te nagyon megbantad es h nagyon hianyzik mivel gondolj bele, ha szakitotatok is meg erez irantad valami es lehet ha sokat varsz mar nem biztos h fog..
De ez az en velemenyem, lehet h mas is van a dologba csak most pont volt egy indoka amiert szakithat..
Ezzel az újra visszaszerzem dologgal azért óvatosan. Én is voltamár ilyen cipőben. Visszaengedtem a srácot,megbeszéltünk mindent az akkori 3 hónapból lett aztán több, mint 2,5 év, de akkor tenyleg láttuk,hogy hosszú távon nem fog működni,túl másak vagyunk. Ő fél nap után kérte vissza magát.
De szerintem a jobb az,ha kicsit külön vagytok,de úgy, hogy tartjátok a kapcsolatot. Mondd el neki, hogy átgondoltad,ezt meg ezt beismered,hogy nem így kellett volna, és sajnálod,hogy megbántottad,reméled,hogy helyre tudod hozni,még mindig szereted.
Ha pozitívan válaszol,akkor beszélgessetek sokat,és max egy hét múlva kérdezd meg tőle, hogy újrakezdhetnétek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!