Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ma elmegyek egy bálba, ahol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma elmegyek egy bálba, ahol ott lesz a kiszemeltem, facebookon nagyon sokat beszélgetünk?

Figyelt kérdés

Nemtudom hogy élőben hogy legyen,csak menjek oda hozzá és szólítsam meg hogy "hello én vagyok akivel beszélgetsz facebookon",és mit tegyek ha a barátaival jön?

Nagyon szeretnék vele beszélgetni élőben.

18/L

2018. júl. 14. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Beszélj vele nyugodtan. Légy bátor köszönj rá. Hisz ismered. Táncolj vele majd. Ha kell plusz segítség írhatsz privátot.

16F

2018. júl. 14. 11:36
 2/3 anonim válasza:
Szerintem ha meglátjátok egymást, akkor neki illene odajönni, én azt megvárnám, de ha félénkebb, akkor te is odamehetsz, és 4ráköszönhetsz, hogy te vagy XY, akivel chatelt. Nincs azzal semmi probléma.
2018. júl. 14. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi alapján kiszemelt? Hogy neten beszélgettek? 😂

Nehogy te menj oda hozzá,ő a férfi,ha ennyit sem tesz meg,mit akarsz?

2018. júl. 14. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!