Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bajom abból, hogy egy csaj 18 alatti, de elmúlt már 14 és beszélgetünk?
Figyelt kérdés
Szülei nem nézik jó szemmel a dolgot. Lehet bármi következménye a dolognak?
Tényleg csak beszélgetés, egy két kép váltás (nem meztelen) szokott lenni.
2016. aug. 28. 00:00
1/9 anonim válasza:
Bajod lehet. Jogi hátrányod nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, jogi szempontból gondoltam a dolgot
2016. aug. 28. 00:03
3/9 anonim válasza:
Az azért nem mindegy,hogy hány éves vagy. Mert beleegyezési korhatár ide vagy oda, ha én szülő lennék, és a 14-15 éves lányom egy 30-40 évessel beszélgetne, én se nagyon örülnék neki.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, ilyesmi korkülönbség nincs. Azon kívül, hogy nem nézik jó szemmel én arra voltam csak kíváncsi.
2016. aug. 28. 00:06
5/9 anonim válasza:
14 éves kor felett már nem számít kiskorúnak az ember.
6/9 anonim válasza:
Elég kemény lenne, ha már a beszélgetést is tiltaná a Btk., legyen szó akárkiről.
Ha elmúlt 14, akkor még szexelhetsz is vele törvényesen (maximum el leszel veretve).
7/9 anonim válasza:
Addig nincs gáz, amíg nem kapsz pucér képet. Attól a pillanattól fel tudnak jelenteni pedofil tartalom birtoklásáért.
8/9 anonim válasza:
Ha elmúlt 14 éves, akár szexelhettek is, akármennyi idős vagy. A beszélgetés meg nincs korhoz kötve.
9/9 anonim válasza:
Mivel hiányos az információ,csak akkor válaszolok ha megadod a korod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!