Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Mikor még csak barátok voltunk azt éreztem, hogy tudnék belé szerelmes lenni és mikor így alakulóba voltunk kezdtem zárkózottabb lenni. Utana már nem akartam kapcsolatot vele meg inkább maradtam volna egyedül kapcsolat nélkül. De ezt több srácnál is éreztem és a végén az lett hogy mondtam neki hogy nem megy és hagytuk utána ezt az egészet.2018. júl. 6. 13:52
1/2 anonim válasza:
Félsz. Nem tudom mit lehetne tenni ellene
2/2 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Félsz az ismeretlentől, de ez ugyanolyan, mintha új suliba kéne menned, vagy ilyesmi. Egyszerűen túl kell lépned rajta valaki olyannal, akivel úgy érzed, hogy megéri. Akinek el tudod mondani, hogy félsz és segíteni fog. És igen, létezik ilyen srác ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!