Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt miért csinálja a párom, hogy reagáljak rá?
Imádom a barátnőmet, szeretek vele lenni és megadni neki bármit, de van valami, amire nem tudom, hogyan reagáljak, lehet csak én tartom furinak. Amikor összebújunk, akkor néha elkezdi nyalogatni a hajamat. Felül hosszabb, oldalt és hátul rövid (undercut, divatosan van vágva). Amikor meglepődve megkérdeztem, miért csinálja, akkor kicsit megsértődött és visszakérdezett, hogy miért, nem szeretném, ha csinálná és zavar engem? Én meg nem szeretném, ha emiatt romlana meg bármi is kettőnk közt, ő is odaadó velem, így szeretném viszonozni is neki.
Ezért mostanság hagyom magam és nem beszélünk erről, amolyan "tabu" lett belőle. Meg néha bekap egy tincset fölülről és szopogatja, dicséri a hajam, hogy milyen jó dús és szép, illatos, stb. Ezt lehet, csak én fújom fel és nincs benne semmi, hagyjam rá, hagy csinálja? Ti mit tennétek?
F
Mi volt kreatív? :D
Igen, valahogy majd beszélek még erről vele, csak nem tudom még hogyan reagáljam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!