Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vannak olyan lányok akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akiknek nem probléma a kicsit teltebb fiúk?

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit értesz teltebbnek?

Úgy érted hogy erősebb a testalkatod vagy van rajtad felesleg?

Amúgy a teltebb kifejezést lányokra szokták alkapmazni. De mind egy.

#Egylány

2018. jún. 24. 18:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Kicsit "dagibb"az átlagnál
2018. jún. 24. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Fiúra, férfira nem mondjuk hogy telt, kövér és kész vagy maximum mackós típus. Komolyan mondom elég szánalmas hogy ilyen alap fogalmakkal nincsenek tisztában egyesek.

Az hogy kinek mi a probléma az meg relatív, kinek mi jön be ugye. Lányoknak általában a sportos alkatú fiúk jönnek be. A nőknek már a mackósabb férfiak is bejönnek többnyire. De elmondom neked nehéz a dolgod ha pocsék a dumád és unalmas alak vagy.

2018. jún. 24. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Te szerencsétlen dagadt barom. Pofozhatjuk a sza.rt attól az még ugyanaz marad.
2018. jún. 24. 20:38
 5/7 anonim válasza:
Én szeretem a mackós alkatot :)
2018. jún. 25. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szép válaszokat kaptál többségbe mondhatom... :/

Na, igazából ha jó a humorod, jó a szöveged, ápolt vagy, nem unatkozik melletted a lány, és megnyerő a személyiséged, akkor az a felesleg nem jelenthet problémát. Én személy szerint inkább egy husisabb srácot választanék, nekem nem jönnek be a vékony srácok.

2018. jún. 25. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha helyes az arcod (ami teljesen relatív, nem mindenki gondolja ugyanazt az arcot helyesnek, szóval úgyis van olyan lány akinek a szemében helyes vagy), akkor simán van esélyed, szerintem ha nem vagy akkora mint egy boros hordó akkor nem probléma egy lánynak ha kicsit duci vagy. Esetleg ha téged zavar, elkezdhetsz edzeni, de ne a lányok miatt hanem magad miatt. Akinek megtetszel, annak pufin fogsz megtetszeni. Ja és az se hátrány ha nem vagy unalmas, továbbá olyan belső tulajdonságaid vannak amik fontosak egy lánynak (meghallgatod, törődsz vele, meg tudod nevettetni, hűséges vagy, stb).
2018. jún. 25. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!