Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem megyek el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megyek el?

Figyelt kérdés
A barátommal már több mint fél éve járok. Nagyon szeretem, szerelmes vagyok. De egyszerűen nem akar összejönni az orgazmus sehogy... Szex közbe sem megy (mondjuk ott nehezebb) de még nyalás közbe sem.... Egyszerűen nem értem. Mindig van az a pont hogy majdnem elmegyek, de aztán mégse. És nem azért mert rosszul csinálja. Miattam van. Nem tudom mit csináljak.

2018. júl. 3. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha magadnak csinálod, akkor se?
2018. júl. 3. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják, nem minden nő képes az orgazmusra a partnerével, és állítólag ezzel nincs is gond.

De szerintem egy kis összeszokás, lazítás a részedről, és rendben lesz.

2018. júl. 3. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindig van egy olyan pont hogy mindjárt elélvezek. De csak ott marad. Nagyon zavar.
2018. júl. 3. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy hülyén hangzik, de a légzés nagyon fontos. Talán izgulsz, h megint nem fog sikerülni, zihálsz, vagy épp túltolod a nyögéseket. Próbáld egyenletesen venni a levegőket, lazulj el, amint arra gondolsz h nem fogsz elmenni csak rosszabb lesz. Ha ez meg van, akkor amikor közel vagy, feszítsd be az alsó hasizmaid, mintha a területre koncentrálnád a testedet is. Volt hasonló problémám, ha van még kérdésed írj:)
2018. júl. 3. 18:29
 5/6 martin taki válasza:
nem minden no tud orgazmut kapni semmi gaz nincs ebben
2018. aug. 27. 00:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne ezt egy pszichológussal megbeszélni
2018. szept. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!