Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kezdeményezek egy csajnál leszar, ha ittasan beb*zva megyek oda hozzá miért vagyok vonzóbb?
Akárhányszor próbáltam kezdeményezni kb 4-5 alkalommal próbáltam a vége az lett, hogy elszállt magától a nő és azt hitte , hogy szó szerint hülye vagyok meg nála van a kormány. Természetesen amikor megtudta, hogy nem akkor abba is hagyta velem a beszélgetést:D AZ ÖSSZES alkalommal így jártam. Amikor pedig mondjuk elmegyek egy buliba , de ez már nálam szent szabály hogy egy csajt sem próbálok befűzni addig amíg oda nem jön hozzám max full részegen oda megyek , és egyből a lényegre térek valamiért ez jobb hatással van az ösztrogén szintetekre , vagy csak simán hülyék vagytok? A másik érdekes tapasztalat volt a suliba egy csaj soha nem foglalkozott velem, mert normálisan beszéltem vele stb próbálkoztam is nála nyilván semmi kb 5 év múlva megláttam egy szórakozó helyen félre hívtam , és leszopattam egyből a barátnőm akart lenni, persze akkor már azt mondtam hogy nem kösz nekem ennyi elég volt.
Szóval elmagyaráznátok, hogy mégis mivan veletek?
Nem azért...de legyszives az ilyenekre csak simán írd hogy hülye ribizlik ...nehogy mar nonek hivd őket :D egyébként szerintem szimplán olyanoknal próbálkozol...de ha ez kell nekik...am meg legyszives fiuk ne legyetek par ilyen ribizli miatt bunkók mert vannak normális lányok is akik a szinten normális fiúkat várjak (velem az elen lehet jelentkezni) de most komolyan ha ok olyanok akkor legyenek akik normálisak azok maradjanak mar tényleg rendesek ne bunkók
UI a zárójeles vicc volt nyugi :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!