Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha megyek az utcán akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megyek az utcán akkor általában megbámulnak a lányok, és nem tudom, hogy ez jó vagy nem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval általában én is keresem a szemkontaktust a lányokkal ,még ha csak mászkálok is az utcán,és nagy részük belenéz a szemembe,nem tudom jobban megfogalmazni igazából.Nem tudom,hogy azért néznek-e vissza,mert tetszem nekik,vagy esetleg mert nem,állítólag nem vagyok egy csúnya srác,de nem tudom eldönteni.Gondolkodtam,és ha annyira nem jönnék be akkor nem is viszonoznák a nézést,mi a véleményetek erről? (komoly válaszokat,ha lehet) 17/F

2016. márc. 23. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Mert a nézésétmeg a járását
2016. márc. 23. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet teszel nekik
2016. márc. 23. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:

En is nezem a szemüket es vissza néznek.. Van h percekig szemezunk, az egyértelmű h tetszés de ha csak rad nezz az azert lehet mert te is nézted --> reflex 😁

16F

2016. márc. 23. 16:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván,de például amikor megyek haverjaimmal,és elmegy mellettünk egy busz,akkor felpillantok és azt látom,hogy bámulnak a lányok(tudom most jön az,hogy nem engem,hanem a haverjaimat),meg például amikor vonat mellett megyek el és felakarnék szállni,akkor is néznek,szóval ilyen esetekben nem tudok velük percekig szemezni,meg nem is én nézek oda először,hogy "reflex" lenne,szóval igazából nem értem.
2016. márc. 23. 17:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom a véleményeket.
2016. márc. 23. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem a lányok egész egyszerűen csak kibámulnak a mozgó járművekből.

az viszont lehet a ,,tetszés" jele, ha az utcán visszanéznek :D

2016. márc. 23. 17:54
 7/8 anonim válasza:
Szerintem itt próbálod feljebb tornászni az önbizalmad,várod a megerősítést,hogy bejössz nekik,ami a leírtak alapján úgy tűnik,hogy így van. :)
2016. márc. 23. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:
én akkor szoktam egy fiú szemébe nézni ha sokáig érzem h bámul énmeg igy belenézek a szemébe és közben magamban : "na mi olyan érdekes mááár " ?:DD
2016. márc. 25. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!