Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez miért csinálja az exem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért csinálja az exem?

Figyelt kérdés
Békével váltunk el egymástól az volt a szakításunk oka hogy nem feküdtem le vele hosszú idő után se mert nem állok készen rá. Szakítás óta egyre több depressziós bejegyzést rak ki mystoryba. Engem nem viselt meg ennyire hogy ezt csináljam mindennap kirakok valamit barátnőkkel,csak hogy megörökítsem a pillanatot. Egy darabig követett instán aztán most kikövetett és nem értem miért. 16/L

2018. júl. 3. 06:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem eshet jól neki, hogy lát téged vidáman a barátnőiddel, miközben ő szomorú. Amúgy ez téged nem kell, hogy zavarjon, hiszen már szakítottatok... Hamarosan ő is rendbejön, most egyszerűen nem kíváncsi a képeidre.
2018. júl. 3. 07:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Volt mar ezen kivul 2 szakitasunk. Akkor szenvedtem eleget,atsirtam az egesz ejszakat,de mostmar ugy ereztem kesz vagyok elengedni
2018. júl. 3. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg végképp nem értem miért érdekel, ha harmadjára az miatt szakítotok, mert nem rakhatta be. Szerintem jobban jársz, ha nem ezen spekulálsz :)

Pár hónap múlva biztosan találtok mindketten valakit.

2018. júl. 3. 08:12
 4/6 October15 ***** válasza:
100%

Mégis mit jelent az a "hosszú idő"? Tudom is én ha ~3-4-5 hónap akkor: mire számított? :D Ha több akkor meg szimplán korai volt a pasizás.

Yep nyilván nem volt kedve nézni azt, hogy demonstrálod, hogy mennyire jól vagy. -> Mennyire nem tudott meghatni a dolog. -> Mennyire bele szartál. [Ami nyilván nem igaz de valami hasonló következtetésre juthatott.]

26F

2018. júl. 3. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele :)

Majd jön egy normálisabb lány :)

Tény hogy hosszú idő után, nekem is jól esne együtt lenni a barátnőmmel.

De 16 éves vagy könyörgöm. Ha nem megy hát nem megy. Ezt nem lehet erőltetni.

Addig is itt a jobb kéz 😂😂

Ha ezért szakítottatok, megérdemli hogy szenvedjen, és ha nem ez volt az első szakítás, ne is pazarolj rá több időt :)

2018. júl. 3. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Végre egy normálisan gondolkodó 16 éves
2018. júl. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!