Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utál az exem?
Osztálytársak vagyunk, többször megpróbáltuk de egy hónapja végleg szakítottunk barátok maradtunk de ez 1hétig se működött régebben működött a barátság szakítás utan most nem, tulleptem elfogadtam hogy vége de nem értem hogy ő miért utál? Miért hord le mindennek? Miért nem tudunk normális baráti viszonyba maradni? Talán még érezne valamit vagy egyszerűen csak el akar felejteni es igy a legegyszerűbb?
16L
Téged hibáztat hogy vége , most szerintem utál téged , pedig a hiba saját magában van. Amit nem ismer fel, mert még gyerek .
Én is így voltam elég sokszor .
Sokszor olyan kis semmiségeken veszekedtem , amin nem kellett volna,
Mostmár idősebb fejjel máshogy látom a dolgokat :)
Engem is utál az exem, osztálytársak is vagyunk, csak az a baj mellé hogy a barátnőimmel (csakis baráti szintén, de) nagyon jóban van.
Gyerek még, rá kell hagyni. Azt se tudja mit csinál, ezért téged hibáztat minden apróságért és ez úgy csapódik vissza, hogy saját magát ingerli fel arra hogy utálon. Majd lenyugszik. Idő kell neki. Meg egy Xanax 😂
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!