Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Félünk a változástól, ezért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félünk a változástól, ezért eljátsszuk, hogy 'minden rendben van'?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Mindkettőnknek első kapcsolat volt, és első szerelem is. Sajnos úgy érzem nagyon kifakultak az érzéseim, és a szerelem lassan átalakult valami erősebbé, inkább nagyon mély szeretetté. Sokszor próbáltam már megbeszélni vele, hogy nem érzem azt, amit kéne, de szerinte ennyi idő után teljesen normális, hogy fakulnak az érzéseink.

Azt érzem, hogy ez így nem jó, én nem erre vágyom. Azt is tudom, hogy sohasem fogom tudni teljesen elfelejteni, örökre helyet hagyunk egymás szívében. Viszont félek a változástól, mi lesz, ha nem találok még egy embert, akivel ennyire összeillek. Már egy ideje húzom a dolgokat, pedig tudom, hogy pontot kellene tennem a kapcsolatunk végére... Egyszerűen annyi időt töltöttünk együtt az utóbbi két évben, annyira megszoktuk egymást, hogy nagyon furcsa lenne nélküle minden.

Ti mit gondoltok erről az egészről?

2018. júl. 1. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. júl. 2. 00:00
 2/6 A kérdező kommentje:
19,17
2018. júl. 2. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a dolgok rendje, a lángoló szerelem mindig elmúlik.
2018. júl. 2. 01:37
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Beszéld meg vele mert csak így eldobni egy kapcsolatot..
2018. júl. 2. 02:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem elkezdett átalakulni szeretetté, ez teljesen normális
2018. júl. 2. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
A párkapcsolatoknak szintjei vannak. A lángoló "rózsaszín köd" egy idő után mindig átalakul egy sokkal mélyebb összetartozás-érzéssé. Ha másik kapcsolatot keresnél, azzal is pontosan ugyanez történne, sőt, lehet, hogy nem is mélyülne el, hanem úgy ahogy van elmúlna. Sürgősen tisztázd magadban, hogy ez így a normális, mert ha jól vettem ki, semmi más probléma nincs veletek. Nem szabadna eldobnod.
2018. júl. 12. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!