Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elhagyott az a lány akiért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott az a lány akiért éltem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint egy évet voltünk együtt, ő volt az első szerelmem és ma elhagyott. Könyörögtem neki de nem használt. Folyton csak sírok és visszaemlékezem milyen szép dolgokat éltünk át. Úgy érzem nincs értelme az életemnek, véget is vetnék neki. Nagyon hiányzik és nagyon szeretem de csak fulldoklok a könnyekben. Holnap írni szeretnék neki egy regényt,hogy csináljunk mindent vissza és hogy nagyon szeretem.

2018. jún. 30. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia eleve az öngyilkosság nem megoldás erre ne légy gyenge persze megráz meg nem is baj ha sírsz miatta de szerintem túl kell lépni majd fogsz még találni mást az életedben egyszer mindenkinek meg kell tapasztalni egy szakítást.
2018. júl. 1. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát Tökös Sajnálom.

Tudom micsodán mész keresztül.:/ Csak egy részletet írok le az én storymbol.Mi 2 évig voltunk együtt tudni kell azt hogy mielőtt össze jöttünk az előtt elhunyt édesapám nem sokkal.Ő tartotta bennem a lelket meg persze édesanyám.Fél éve voltunk együtt mikor édesanyám is elhunyt.Ha ő akkor nem lett volna nekem nem tudom hogy bírtam volna ki ezt.Ezek után ő volt a minden számomra miatta éreztem azt hogy érdemes fel kelni minden reggel és küzdeni.Mikor közölte velem hogy el hagy így szinte egyik napról a másikra.Hát abba majdnem bele pusztultam rosszabb volt mint a szüleim elvesztése.Akkor nagyon gyorsan meg fogalmazódott bennem az öngyilkosság gondolata és majdnem meg is tettem most ezt nem részletezném.Fogalmazzunk úgy hogy a halál kapujában voltam már.De végül nem tudtam meg tenni.1 évig nem volt nap hogy ne ő rá gondoljak.2 hónap múlva lesz 2 éve hogy szakítottunk.Ma már el mondhatom hogy túl léptem rajta bár azóta se volt senkim.Neki volt de ő is szakított az új "tökéletes" pasijával is 1 év után.Nem rég írt hogy sajnálja hogy annak idején úgy váltunk el ahogy.nem tudom valójában mi volt a célja talán újra össze akart velem jönni.De mindössze ennyit tudtam neki rá válaszolni."Én is sajnálom mindennél jobban szerettelek de számomra te is halott vagy akár csak a szüleim." És letiltottam.Valami eltört bennem amit szerintem már nem lehet helyre hozni.23/F

2018. júl. 2. 21:41
 13/13 0110_fighter válasza:
Én is így éreztem mint te engem 1 hónapja hagyott el a barátnőm.Én csak annyit mondok hogy hiába jönnétek össze újra az már nem ugyan olyan a helyedben keresnék egy másik kedves lányt éld tovább az életed én is szerettem nagyon de ő szerinte nem működtek a dolgok én elengedtem majd szépen lassan tovább lépsz,elfelejteni nem fogod csak egy idő múlva már nem fog annyira hiányozni. Sok kitartást!
2018. szept. 15. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!