Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinálta ezt szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval egy ideje megismertem egy fiút. 4-5 hónapig beszélgettünk, eljutottunk oda, hogy találkozzunk. Nagyon messze voltunk egymástól, ami miatt sokszor nem láttunk megoldást arra, hogy beszélgessünk tovább. Aztán egy pár napig nem írt, mire én ráírtam, hogy miért nem keres, hogy történt-e valami vele. Mire közölte, hogy felesleges folytatnunk. Azt mondtam, hogy szerintem is. Viszont nem így gondoltam.

Pedig mielőtt nem jelentkezett volna napokig, már megoldottuk hogy mikor és hol fogunk találkozni.

Erre tessék.

2018. jún. 27. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Es ha talalkoztok akkor mivan? Kozelebb fog lakni utana, vagy mi? Egyszeruen csak realisan gondolkodik. Mivel megoldhatatlan hogy egyutt legyetek, inkabb bekenhagy mielott beledszeret.
2018. jún. 27. 17:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet. Csak mindig én mondtam, hogy lehet nem kéne tovább beszélgetni. De ő folytatni akarta, mert megkedvelt
2018. jún. 27. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod h szerinted is fölösleges, és erre ott hagy akkor mit csodálkozol? "viszont nem így gondoltam" Akkor azt mondjad amit gondolsz öregem. Ilyen egyszerű.
2018. júl. 1. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!