Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nem ertem hogy ez mi. Miert csinalta es mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Fel even at minden nap beszeltem egy sracal a sulimbol es tobbszor tobb tortent koztunk(csak csok) nem jottunk ossze, mjndig mondta hogy majd ide megyunk oda megyunk stb de sose mentunk az o hazukon kivul mashova csak meg eloszor egy buliba ahol talalkoztunk. Ket honapja kb volt egy vitánk es utana mar nem minden nap beszeltunk de volt hogy talalkoztunk. Viszont az utolso találkozás ota mit kb 3 hete volt azota nem is beszelunk. Es most beszelgetunk es en megkerdeztem tole hogy mi volt ez es miert mondta mindig hogy megyunk valahova mikor sose. Elegge oszinten feltettem ezeket mert nem birtam tovabb mert nyilvan erdekel es azt valaszt kaptam hogy nem tud mit mondani en leirtam hogy nekem ez kihasználásának jon le stb es vissza se irt ra. Igazabol utolag banom az egeszet hogy hulye voltam. Nem erzek iranta semmit se, suliba sose koszon max nagyon ritkan de egyebkent mindig elment melletem es leszart ott. Csak tisztán akarom latni a dolgokat es ugy gondolom hogy ti tudtok segiteni mint kulso szemlelokent.2018. ápr. 7. 14:52
1/3 anonim válasza:
Ez nekem is szórakozasnak jött le. Sulin kívül kellettél neki suliban meg nem..sehova nem akart veled elmenni hogy még véletlenül se lássanak titeket együtt..ha meg már eddig eljutottatok akkor innen már egy lépés lett volna a kapcsolat amit ő pedig már nem akart volna felvállani. Szerintem a legjobb amit tehetsz hogy levegőnek nézed. Ha ő nem akkor te se köszönj neki. Valahogy próbáld meg elfelejteni.
2/3 anonim válasza:
Ezt úgy hívják "kavarás", mostanában elég elfogadott, bár szerintem baromság. :D Azok csinálják, akik nem akarnak semmiféle komoly kapcsolatot, csak egy kis smárolgatást, és hogy ha elegük van, könnyen meg tudjanak szabadulni a másiktól. Ne várj semmit tőle, nagyon éretlen a srác.
3/3 A kérdező kommentje:
Most meg olyanokat irt hogy az egyik nagyon jo baratja nem akarta hogy talalkozunk es kerdezem meg tole..ennek semmi ertelme igy
2018. ápr. 7. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!