Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm, hihetetlen bűntudatom van. Mit tegyek? 19/f
Mondd el a barátnődnek mindenképp, bűntudatosan ne titkold el az egészet, meg lehet, hogy úgyis kiderülne később, akkor meg 100% hogy szakít veled. Ha most elmondod, kérj még egy esélyt, és bizonyítsd be neki (gesztusokkal, odafigyeléssel), hogy te tényleg szereted. Én ebben a helyzetben - ha tényleg igazán szeretitek egymást -, ha bántana is a dolog, képes lennék túllépni rajta, és megbocsájtani. Ha pedig ő nem képes, nagyon sajnálom, de akkor nem szeretett téged igazán. DE ezzel nem azt mondom, hogy nem vagy hibás!
17/L
hát ha nem mondod el akk sokaig furdalni fog a lelkiismereted, eskuvo elott muszaj lenne :D -én elmondanam mindenkepp, ha huzod akk egyre nehezebb lesz, és az érzés ott lesz benned, ne akk mond el mikor mensizik :D
ha nála a konyhában sutogettek és akk mikor boldogabb a hangulat, de nem mikor már naon jó :D
és akk valoszinu h kikuld és stb, fontos h ne nálad legyen a csaj mert még haza is kell érjen
és ezutan 1-2napig ne keresd ha nem muszaj, kozben nezd meg a love is in the air cimu filmet :D (ott is epp egy csajjal kapja el a pasijat, és a csaj szereti, és jot tenne neki ha ottlenne a baratja)
és valami hatalmas csokorral menj oda és utana a te dolgod :D, de ha o akar teged akk mar talan megbekelt vagyis nyugodtan menj le egy hatalmas csokorral
UI: ne bulizz nelkule ha...
story time: egyik legjobb baratom is pont ugyanilyen storyn bukta el a dolgot, buli pia ott is, és nem mondta el 1 hétig, csaj valahonnan megtudta, de nem mondta pasinak várt h o mondja el, és hát nem volt csokor... igaz ott ahogy ismertem a csajt o meg szerette (1honap mulva is) de oszt tarsam nem birta lekezelni azt az 1-2 hetet mikor meg szomoru a lány..
17/f
és am naon sajnallak, és sok sikert :D nagyon sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!