Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik le egy ottalvás a pároknál?
18 vagyok és még csak egyszer aludtam ott a barátomnál. Nem történt semmi,viszont fél nyolc fele,korán haza jöttem,mivel valahogy kellemetlennek éreztem,hogy összefussak a szüleivel... Pedig jól kijövök velük,csak értitek.
Általában mindenkinek meg van erről a véleménye,mindenki rögtön a szexre sandít.
Szóval a kérdeseim azok lennének,hogy ti ottalvásoknál hánykor jöttetek haza,miket csináltatok reggel,vagy miben aludtatok?
Köszi előre is!
Nos... hát ezt a fajta szigort az utolsótól jól meg kaptam.
Furcsa nagyon,az előzőekhez képest.
Az igazság az,hogy én sem szeretnék bezavarni sosem,nem is terveztem az ott alvást,ha későn is maradtam,sosem aludtam ott,de aznap mindketten sokat dolgoztunk nyári szezonális munka téren,én pedig engedtem a barátom nyaggatásának,utána szinte azonnal bealudtunk.
Ezért is jöttem el korán,mert furcsa volt és kényelmetlen számomra,habár az exei sokszor aludtak nála és mindig későig maradtak.
Nem fogok ebből rendszert csinálni.
Hagyom még az időt.
Szóval köszönöm azért!
Eleinte akkor aludtunk egymásnál, amikor a szüleink nem voltak otthon, így nem jelentett kellemetlenséget. Aztán amikor kicsit jobban megismertük a szülőket (nyilván előtte is ismertük egymás szüleit, csak egy kicsit "összebarátkoztunk") akkor aludtam náluk úgy, hogy a szülei otthon voltak. Mivel nem maga az alvás a lényeg, hanem hogy ott vagyok, másnap délután öt körül mentem haza. Az anyukája marasztalt volna még vacsorára.
Nincs olyan, hogy "illik", szerintem inkább az a nagyobb illetlenség, ha kora reggel, még a szülők ébredése előtt lelépsz és meg sem köszönöd a vendéglátást. Úgy érezhetik, hogy nem szeretsz ott lenni.
Persze ehhez kell egy bizonyos szintű ismeretség a szülőkkel
Jaj,az ő szülei kissé félénkek.
Amikor lent vagyok,általában mindig csukott ajtó mögött tv-znek a szobájukban vagy csinálnak valamilyen papír munkát a nappaliban.
Sosem ettem még ott,szóval szerintem nem igazán illetlenség,ha korán jövök el,és nem zavarom őket a reggeli jövés-menésben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!