Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első ottalvás? Hogyan, mikor?
Figyelt kérdés
Első (szex nélküli) együttalvásnál:
Ki aludt kinél?
Hány évesek voltatok?
Szüleitek tudták vagy nem?
Ha igen, hogy reagáltak rá?
Köszi a válaszokat :))
2018. febr. 4. 10:36
1/7 anonim válasza:
Én aludtam a csajnál. Furcsa mód, tök kedves volt az anyja is :)
Te hány éves vagy ?
2/7 A kérdező kommentje:
(nem tervezünk még együttalvást csak kíváncsi vagyok rá) 14/L
2018. febr. 4. 10:46
3/7 anonim válasza:
Azt nem is akarjátok majd tervezni, csak úgy alakul majd, nyugi :)
4/7 anonim válasza:
Szex nélküli együttalvás?:-D Ezt te se gondolod komolyan ugye?
Amúgy a párom aludt nálam(fél év együtt járás után)
én 18 voltam, ő 22
Igen tudták, mivel ők is otthon voltak
Nem volt vele bajuk, még most, 10 év távlatából is emlegetik hogy a (most már férjem) milyen udvarias volt.
Azt viszont nem engedték volna hogy fiatalabban együtt aludjunk.
5/7 anonim válasza:
Nekem még nem volt, de érdekelnek a válaszok. 😅
15/L
6/7 anonim válasza:
Velem úgy történt, hogy egy nyaraláson, ahol a szüleimmel voltam, jöttek velünk a szüleim ismerősei is és nekik volt egy lányuk, akivel még szelőtt sosem találkoztam. Mivel egy házban aludtunk csak külön szobákban éjszaka már nem láttuk egymást, de egyik este más vednégeg is jöttek és a mi szobánkba így a szüleim pótszobába mentek, azonban a lányok szobájában (a csajnak van húga, meg nővére és együtt aludtak) ott két darab kétszemélyes ágy volt és az egyiken külön aludt a húga és a nővére a másik kétszemélyesen ő egyedül, és aznap este mellette aludtam, és ő kért meg rá, hogy ne menjek a másik szobába, ahol a szüleim voltak, hanem feküdjek mellé. Kis kifli- nagy kifli volt de semmi más nem. A szüleim tudták, de nem haragudtak, apám még meg is mondta, hogy csinálhattam volna többet is :D. Én 15 voltam ő 16.
7/7 anonim válasza:
Én huszonvalamennyi voltam, amikor először aludtam a páromnál.
Szex ott alvás nélkül lényegesen korábban volt :)
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!