Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális-e az, hogyha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális-e az, hogyha a barátnőm egy fiúbandáról beszél hogy ő mennyire imádja őket, stb. akkor instant féltékeny leszek?

Figyelt kérdés
Életkort nem írok, itt a fiúbandákról olyanokra gondolok mint a One Direction, BTS, meg kb az összes amikben ezek a "cukifiúk" vannak.

2018. jún. 14. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Az en baratnom hatalmas BTS fan. Sokszor beszel roluk, mennyire tetszik a zenejuk, milyen aranyosak,jol enekelnek bla bla. Meghallgatom, ha nagyon nem erdekel akkor meg finoman szolok ra, vagy inkabb viccesen. En inkabb ugratom ezzel ot, de nem vagyok feltekeny ilyen miatt. Pedig o aztan tenyleg nagy fan es mas sztarokert is rajong, de a BTS..ah..az durva mar. Megsem zavar. Szamara(szamunkra) elerhetetlen emberek. Felnez rajuk, tetszik neki par nyalas srac aki tancikal meg enekel. le....om. A kapcsolatunk igy is stabill es megkapom tole a figyelmet, szeretet torodest. Igy nem panaszkodom. Majd kinovi.

Szerintem a te viselkedesed gazabb...a feltekenysegnel undoritobb dolog a hazugsag. Ez a ketto az ami megoli a kapcsolatot azonnal.

F/20 L/18

2018. jún. 14. 13:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Kezdj el te is Divízió 88 számok után nyáladzani. Biztos ő is megértő lesz.
2018. jún. 15. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Gondoltál már arra, hogy esetleg (akár öntudatlanul is) megpróbálja felhívni magára a figyelmet?

Nem írtad, milyen a kapcsolatotok. Lehet, hogy több törődésre vágyik, vagy tőled egy kis "huncutságra". Arra, amit ezek a fiúk megadnak a rajongóiknak: kedvesség, szorgalom és játékosság. Az utolsón van a hangsúly.

Talán ahelyett, hogy.. hogy is mondjam... nyavalyogsz, (ami max. öt percig érthető) átlépsz a dolog felett és kicsit változtatni próbálsz. Kicsivel többet adsz a külsődre, többet tanulsz meg ilyenek. És legfőképp leülsz vele megbeszélni a dolgot.

Elnézést, ha nem jó a tanácsom, de nem igazán írtál magatokról, így csak ezeket a tanácsokat tudtam adni. A BTS-ről szólva pedig: rengeteg nyugati srác példát vehetne a kitartásukról, bátorságukról, szorgalmukról és erejükről. Amit ők (vagy a többi idol) csinálnak, az kemény, verejtékes munka. A BTS sem a cuki arcukkal jutottak el oda, ahol most tartanak.

2018. jún. 18. 11:04
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sajnos szakítottunk (nem a féltékenység vagy hazudozások miatt)

Én leültem volna vele akármit megbeszélni, de tudta hogy én hajlamos vagyok az én saját problémámként felfogni az ő dolgait, így semmit nem mondott el.. Kicsit rosszul is esett hogy ennyire nem bízik bennem, de ez már mindegy.

2018. jún. 20. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így történt, de lehet, hogy így is volt jobb.
2018. jún. 20. 21:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Lyézus áldjon meg ly al... enm normális exem is folyamat féltékenykedett... éss az exem lett.. pont. Most mit kell féltékenykedni meg csalni mem tud velük... gyász h kb 14 éves lehetsz és ezen nyávogsz..
2018. júl. 14. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!