Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tényleg sok első hónapra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok első hónapra?

Figyelt kérdés
Nemsokára egy hónapja leszek együtt a barátnőmmel és egy nyakláncot akarok neki venni(5000Ft) mindenki azt mondja hogy túl sok, felesleges, meg hasonlókat. Tényleg olyan sok lenne ez? Tekintve hogy egy mozi sem olcsóbb.
2018. jún. 13. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2018. jún. 13. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
nem sok sztem
2018. jún. 13. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a te anyagi helyzeteden és gondolkodásmódodon függ, viszont vedd figyelembe hogy a lány lehet hogy emiatt rosszul fogja magát érezni és úgy érzi majd tartozik neked bizonyos dolgokkal és ez nagyon erőltetett vágányra tudja terelni a kapcsolatot, mert nem minden lány örül a drága ajándékoknak. Én egy éve vagyok egy, eggyutt a barátommal akinek viszonylag jó anyagi helyzete van viszont még mindig furán érzem magam mikor valami drágább dologgal meglep. Szerintem 1 hónapra inkább vegyél neki valami kis plussmacit vagy hasonlót, lehet értelmetlennek tűnik de legtöbb lány szereti az ilyesmit :)
2018. jún. 13. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengedheted magadnak, akkor vedd meg neki. Csak ne kösd az orrára hogy mennyi volt, hogy ne legyen belőle kellemetlenség, veszekedés.

(Egyébként ilyen komoly ajándékot akkor érdemes venni, ha komolyan gondoljátok a kapcsolatot.)

2018. jún. 13. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
Figyelj, egyik ismerősőm havonta vesz Pandora gyűrűket, nyakláncokat és mindenféle ékszerszetteket a barátnőjének, január óta vannak együtt... eddig körülbelül 120k-t költött CSAK ékszerre. 5k nem gáz.
2018. jún. 13. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Igazad van.. egy mozi sem olcsóbb egy jegy a két jegy olyan 2500-3000 korul van. +kaja pia bőven ott az 5000. Nem sok egyáltalán
2018. jún. 13. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Én így három év után is rosszul érzem magam, ha a párom vesz nekem valamit, vagy csak meghív egy fagyira. Vedd figyelembe, hogy a lány hogy áll ezekhez a dolgokhoz, ha neki az anyagi dolgok nem a szeretet kifejeződései (mint pl nálam), akkor csak rosszul érezné magát. Te ismered őt, te tudod mit jelent számára a szeretet.
2018. jún. 13. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Vedd figyelembe, hogy majd ez a rózsaszín köd el fog tűnni és ha ne adjisten vége lesz a kapcsolatnak és belegondlsz, hogy mennyi pénzt dobtál ki akkor megérte-e. Mert nyilván ha így látod jónak akkor tedd, meg 5k tényleg nem sok. Én ennyiért vettem az exemnek amikor együtt voltunk még és azóta minden fillért megbántam amit ráköltöttem mert kiderült h csak a pénzemért van velem.
2018. jún. 13. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
5000 nem sok, de ékszert nem 1 hónap semmi után szoktak adni,hanem ha már elég komoly a kapcsolat.
2018. jún. 13. 20:43
 10/10 anonim válasza:

5000 Ft nem sok. En igaz 1 honap utan egy vibratort vettem a paromnak, mert ket hetre el kellett utaznom... hogy birja nelkulem valahogy ;)

Szerintem az fontosabb, ha egy elmenyt adsz neki. Suss neki egy sziv alaku tortat, meg akkor is tetszeni fog neki, ha sz@r az ize. Mert dolgoztal vele es Neki keszitetted. Vagy kreativkodj, vagjal ki szines dolgokat, akar ket mackot es ragaszd a az arckepeteket. En ezt csinaltam. Es nem vagyunk gyerekek. En voltam 30 o 25, azota eltelt 2 ev, most a menyasszonyom. Es a kartonmacikat a lakas legszembeotlobb helyere tette, mindig megmutatva a baratnoinek.

2018. jún. 14. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!