Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
A barátom mindig megakar változtatni.. Amit én nem értek nem vagyok se dagadt sem túl vékony 170cm és 57 kg vagyok a mellem 75c eddig senkinek nem volt panasza az alakomra és neki sem de mostanában mindig mondja hogy csináltat nekem szilikon melleket (amit én egyáltalán nem akarok) meg hogy újra kezdjek el edzeni.. De eddig az volt a baja hogy túl sokat kondiztam és már majdnem kockás volt a hasam. Nem tudom hogyan tehetnék a kedvére.. Nekem így tökéletes.. Lehet hogy neki a szilikonos mű nők jönnek be inkább?!

2018. jún. 6. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyszerű, mond meg neki, hogy azt majd te eldöntöd, hogy mit kezdesz magaddal.
2018. jún. 6. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondja! Nehogy megváltozz más kedvéért! Kakkantsd hanyatt! Ha nem tetszik neki, akkor majd elmegy és kész. Ne aggódj, majd jön más. De tényleg ne változz meg senkiért se!
2018. jún. 6. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Vegyél két lufit, töltsd meg vízzel és add neki oda, hadd markolássza. Még egy ilyen hülét!!!!
2018. jún. 6. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahh ezt a lofaszt...

Ne az o kedvere akarj megvaltoztatni!

2018. jún. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!