Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire működne ez így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működne ez így?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 17 éves lány vagyok és összejöttem egy amerikai sráccal, aki cserediákként volt itt ebben az évben és így ismerkedtünk meg.

3 hónapja vagyunk már együtt, viszont ahogy visszamegy, ez már távkapcsolatnak számít és nem tudom az én koromban ez mennyire megoldható. Nekem kétes érzéseim vannak, azért tettem fel ezt a kerdést. Nem tudom, volt e már valaki ilyen helyzetben, de ha igen, ez nektek működik?

Sokan mondták már, hogy ekkora távon tönkre fog menni a kapcsolatunk. Tudom, hogy nem is vagyunk együtt valami régóta..

2018. jún. 3. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Evente egy dugasra azert osszeszaladtok, vagy onmegtartoztatast fogadtatok?
2018. jún. 3. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Gondolkodj itthon. Persze jol hangzik hogy amcsi , meg epitene a jovodet , de o is gyerek meg nem fog teged a joba bele tenni . Jard ki az utat magadnak , ne mastol vard a kesz termeket.
2018. jún. 3. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog működni. Nagyon nagy lenne a távolság, az akár 50km-es távkapcsolatok se nagyon szoktak működni, pedig abban benne van a legalább hétvégi találkozások.
2018. jún. 3. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2018. jún. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!