Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működne egy távkapcsolat ilyen fiatalon?
Szia!
Szerintem teljesen mukodokepes lehet a kapcsolatotok,de ezt csak ugy tudhatjatok meg,ha kiprobaljatok.
Szerintem egy probat boven meger.
Nem egy működőképes távkapcsolatról tudok. :)
Sőt, exem szülei 16, illetve 18 évesek voltak, amikor találkoztak, és 800 km volt köztük. Akkoriban pedig még Skype sem volt.
Nagyon személyfüggő. Még te ia ő is valtozhattok.
Annyit tudok nekünk a fiatalsaga miatt nem jött őssze. Pedig talizgattunk is.
Remélem nektek sikerül!
Szerintem is eloszor talalkozni kell ea csak utana dontrni a nagy dolgokrol mert hat sima hogy eloben nem is annyira vagytok oda egymasert. A tavkapcsolatok nem a kor miatt mennek tonkre hanem a bizalom es oszinteseg hianya miatt. Amig nincs kimondva hogx ti akkor most egyuttvagyzok es egyikotok sem nezhet mas lanyra/sracra addig nem tudjatok igazabol hogy mennyire tudtok megbizni a masikban, mert azt elesbe tudjatok megtapasztalni.
Es ha sose probaljatok meg akkor sose tudjatok meg, veszitrni valotok pedig nincs.
HatarozottN meg kene probalnotok.
bocsi elozo vagyok.
hatha erdekrl, vagy segit a dontesben hogy egyszer en is voltam ilyen helyzetben, de nem talalkoztam a sraccal, mert feltem hogy nem tetszem majd neki, vagy hogy nrm annyira hogy megerje neki a tabolsag miatt, es nagyon nagyon megbantam. es ez undorito erzes, kozhely, de mint minden kozhely igaz is, hogx inkabb band meg azt hogx megtetted mint azt hogy nem. drukkolok nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!