Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolat. Nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat. Nem tudok dönteni valami tanács? 16/f

Figyelt kérdés
több mint fél éve együtt vagyunk korban 2 hét van közöttünk , nagyon szeretjük egymást.Ő Pesten lakik én pedig Székesfehérváron , hétvégente tudunk csak találkozni nekem ez lelkileg kevés , viszont tudom hogy neki ilyen kapcsolat kell , nem szereti ha egy pasi éjjel nappal a nyakán lóg , és néha úgy érezte hogy megfojtom amikor pl iskolai szünetben együtt vagyunk... ez folyamatosan változik egyre jobban összecsiszolódunk. Csak bejelentette hogy agusztus 20.-án amerikába megy cserediáknak közel egy évre... és bennem egyre jobban dolgozik a gondolat hogy távol van, el fog menni és sokszor elbizonytalanodok egyik pillanatban ugy érzem lehet könnyebb lenne ha elválnának útjaink de nem tudom megmondani ezt így neki hogy vége.. 1 óra mulva meg már azt érzem nem tudok élni nélküle elmondhatatlanul rossz érrzés és attol félek hogy ő ezt ugy fogja látni hogy már nem kell nekem pedig egyáltalán nem így van.. mindig megpróbáljuk megbeszélni mindig az a vége hogy jó megpróbálom elfelejteni de egyszer mindig elkezd újra kísérteni a gondolat, azt mondta döntsem el hogy mit akarok de egyszerűen nem tudom... remélem valaki tud segíteni abban hogy hogyan kéne döntenem vagy tud adni 1-2 jó tanácsot :/ előre is köszönök minden választ

#szerelem #tanács #Tini távkapcsolat
2017. márc. 11. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki kell próbálni. Ha működik akkor működik, ha nem akkor nem. Akárhogy is döntenél most, fenn állna a veszélye, hogy megbánod. Amíg nem tapasztaltad a saját bőrödön, addig nem tudhatod, hogyan bírnád. Én személy szerint képtelen lennék elviselni, ha nem érinthetném meg nap mint nap a szerelmem. Már az a felállás is kínok kínja volna, amit te vázoltál.
2017. márc. 11. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

En meg azt tanacsolom, mert meg fiatalok vagytok, hogy ugy valajtok el, hogy ez ido alatt szuneteltek, mindenki a maga ura ebben az egy evben, es maradtok jo ismerosok!

Te majd felfogsz noni, nem fogsz egy evet depis lenni miatta, hogy USA-ban ki tolhatja hatulrol! Megkell ferfiasodni, megkell ismerd onmagad jobban, es lehet eltelik tobb ev is, de ha ujra fogtok talakozni par ev mulva, akkor a lany, ha latja benend, hogy megferfiasodtal, magabiztos vagy, emlekezni fog a regi szep idokre, es kialakulhat egy melyebb kapcsolat koztetek!

Ha nem engeded el, akkor csak gyotrodni fogsz, tul fiatal vagy meg ehez, es eleg mely sebeket hagyhat benned, es egesz eleted vegeig kihathat majd rad!

2017. márc. 11. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:
ameddig kint lesz azt megbeszéltük hogy addig szakitunk , amit kért hogy döntsek a kapcsolatról az mostra vonatkozik és én tényleg elgondolkoztam mind a kettő mellett és ott van az az érzés hogy szabad lehetek , elfelejthetem ezt az egészet , meg igen nyilván fiatal vagyok és kalandvágy az ott van , annyi lány van és lehet inkább élnem kéne , de nem tudom elengedni és ez a két érzés az ami széttép
2017. márc. 12. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!