Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Az van hogy már nagyon elegem van a barátomból teljesen hülyének néz más lányokkal beszélget és a képeiket lájkolgatja..sokszor szóltam már hogy fejezze ezt be mert nagyon zavar, mindig az volt a válasza hogy rendben.. De aztán mindíg lebukik hogy mégis folytatja.. Már többször el akartam hagyni de egyszerűen nem megy. Nagyon szeretem azt a barmot de kicsinál😖😖

2018. máj. 30. 22:06
 1/5 anonim válasza:
100%
A volt osztálytársammal pont ez volt,csak ott a csaj volt a csalfa, és a fiú próbálkozott abban hogy otthagyja de nem tudta elengedni, végül ez okozta a vesztét, 5x csalta meg a csaj és mindig vissza engendte. Én tudom hogy nagyon fáj, de elkell engedned és ha tényleg szeret akkor mindent belead és visszakönyörgi magát. Adj időt a dolognak.
2018. máj. 30. 22:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezek már megtörténtek velünk is szeret de azt mondja hogy fiatal és ezért nem bír magával
2018. máj. 30. 22:18
 3/5 bit123bit ***** válasza:
83%
Más lányokkal beszélget, és lájkolgatja?? Ha zavar ez téged akkor hagyd ott.. Amúgy is ha szereted akkor elfogadod ezt.. Majd akkor zavarjon ha pl mással kavar.. Pl Csók, nyomulás vagy ha másnál alszik..
2018. máj. 30. 23:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Fogadjam el hogy a hátam mögött flörtölget és nyomul másra?!
2018. máj. 30. 23:12
 5/5 bit123bit ***** válasza:
Attól hogy lájkolgatja más képeit, és beszélget más lányokkal attól még nem történik semmi.. Viszont ha még nem láttad flörtölgetni mással akkor csak a te elképzeléseid szerint van úgy.. Tudom hogy rettenetesen féltékeny vagy, de ez nagyon rossz tudd lenni ilyen helyzetben.. Amúgy meg nagy az esélye annak hogy a barátod hülye.. Szóval részben neked is igazad van.. Nem tudom hogy hány éves pontosan, de szerintem tényleg olyan 14-15 éves lehet, én legalább is erre tippelek.. Ha így folytatja, kicsit beszélgess el vele mélyen.. Ha ezt ellenzi, akkor dobd ki, mert akkor már sokkal fontosabb lehet neki akár más lány mint te..
2018. máj. 30. 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!