Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12éves lány és egy 19éves fiú?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok működhet a kapcsolat?Ha igen miért igen és ha nem miért nem?A lánynak igy bejön a srác és a srácnak is a lány...#Párkapcsolat korkülömbség szerelem
2018. máj. 29. 22:02
11/17 anonim válasza:
Pedomaci-Ursus pedofiliensis
12/17 anonim válasza:
Persze, hogy működhet. Csak majd ha berakja neki ne csodálkozzon, hogy a száján fog kijönni.
14/17 anonim válasza:
Nem szabad! Én 15 évesen egy 18 éves fiúval szerettem volna együtt lenni és engem szép szóval oltottak ki hogy nem vagyok eszemnél meg hozzám túl idős, stb. Akkor egy 12 éves lányhoz? Nemsokára 17 leszek és hidd el nem bántam meg hogy nem lett belőle semmi.
15/17 anonim válasza:
Neeeeem. 7 év korkülönbség ilyenkor rengeteg, normális, épeszű 19 éves nem gondol férfiként vagy nőként egy 12 évesre, mert nem az, hanem gyerek.
Undorító, illegális és beteges. Még a másik irányba is necces, a 19-26 se mindig egészségesen alakul, de ott legalább két (jogilag) felnőttről van szó.
Könyörgöm.
Egy 12 évesek közti kapcsolat kézfogásból áll, meg egymás mellett ülésből, meg esetleg szájrapuszikból. 19 évesen az ember szexelni akar. Egy egyetemista vagy végzős gimnazista és egy hatodikos akikről beszélünk.
Borzasztó veszélyes és káros ha a barátnőd belemegy ebbe, én a helyedben szólnék valami felnőttnek mert a srác vagy tényleg beteg, vagy egy mocskos, aljas, manipulatív alak.
16/17 anonim válasza:
25 evesen 16 evesre mar all a cerka na..
17/17 anonim válasza:
Ez beteg, 19 vagyok de sose kezdenék nálam 7 évvel fiatalabbal, legyen eszed fiam lányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!