Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12éves lány és egy 19éves fiú?
Biztos nem működne hisz még gyerek😂
A srac nagyon nyomorék vagy csúnya lehet ha egy 12 éves kislánnyal akar összejönni
A kislány meg csak menozni akarna. 12 évesen max a bátyjának tekintene mert még azt se tudja hogy milyen is a szerelem 👌
Azért nem működhet mert te még nagyon fiatal vagy,egy 19 éves fiú meg már nem csak a kezedet akarja megfogni...
Más dolgokba is biztos látszódna a korkülönbség,inkább keress korodbelit ha annyira szeretnél barátot :)
és ha össze is jönnétek,a szüleidnek hogy mondanád el? :D szerinted hogy reagálnának?
Nekem semmi bajom a nagy korkülönbséggel mindaddig, amíg nem kerül képbe egy gyermek!!!
Amennyiben te a 19 éves srác vagy: megerősítést vársz, de szerintem inkább tegyél le szépen a beteg pedofil vágyaidról. Csupasz "barackot" manapság már csak ott nem találsz, ahol nem keresed.
Ha pedig a kislány vagy, kedves kérdező, akkor remélem, apádnak van annyi esze, hogy elpáholjon... Tanulnod kellene, nem pedofilokkal enyelegni.
Neeeem, túl nagy a korkülönbség, még ha "a kor nem is számít", de sok.
Én 16 vagyok, s még így se jönnék össze egy 19 évessel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!