Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány ilyen, akkor arrol mi a véleményetek? (15-19éves fiú korosztályt kérdezem)
Figyelt kérdés
14 vagyok. Alacsony és erős testalkatú. Sportoló vagyok. Barna hajam és vörössesbarna a szemem. Szeretek szórakozni. Kedves vagyok és nem vagyok féltékeny tìpus. Szeretek beszélgetni. Nagyon aktìv vagyok. Kitűnő tanuló. Aki kér privàtban rólam normàlis képet az ìrjon korral. Mi a véleményetek egy ilyen lànyról?2015. dec. 28. 21:30
1/9 bit123bit válasza:
Szerintem ez normális :) 17/F
2/9 anonim válasza:
Szerintem rendes lány lehetsz :)
Kérhetek képet 14/F
4/9 anonim válasza:
16/f küldhec; a kedvesség az jó :)
5/9 anonim válasza:
Teljesen tökéletes, nekem bejön!
Küldesz képet?
15/F
6/9 anonim válasza:
Vélemény kell? Minden 5. lány ilyen, de te lehetsz más ezt majd egy beszélgetés dönti el :) ha akarod küldheted a képet is. 16f
7/9 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be. Én például az olyan lányokat kedvelem, mint te, ahogyan jellemezted magad. Mivel én is sok időt fordítok a sportra és a tanulásra, így a hobbimmá vált, nyilván nem állnék le olyannal, akitől ez a 2 dolog messze áll. Képet küldhetsz, nekem az első benyomásom egy ilyen lányról az lenne, hogy ez igen, neki vannak céljai, illetve nem csak ül és várja a sült galambot a szájába. Nyilván vannak negatív tulajdonságaid is, amiket nem soroltál fel, kíváncsi lennék azokra is :)
17/F
8/9 anonim válasza:
A leírtakból tökéletes, de kérnék képet is ;)
17/F
9/9 anonim válasza:
Én is kérnék képet:)
Leírtakból nem rossz ;)
16\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!