Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miert szeretik ha a lanyok sexi fehernemut viselnek? Az en parom is szereti ha ojan sexi fernemut viselek de tole nem kerdezem meg hogy miert szereti mert lehet hogy hujenak tart hogy nem tudom
S kit érdekel, hogy erdélyi vagy? :D Ha románul beszélsz, akkor menj román portálokra, és kérdezz onnan. Vagy netalán a román is így megy? :)
Amúgy nem tudom hány éves lehetsz..(13? :D)
Azért szeretik a pasik ha a barátnőjük szexi fehérneműt hord, mert beindít minket. Tetszik nekünk, és felkorbácsolja a vágyakat. Bár ehhez nem sok ész kell...
Nekem meg "megyen" az orosz, az angol, a német, a magyaron kívül. Mégis mindet úgy használom mintha a saját anyanyelvem lenne. Ergo nem vétek akkora súlyos hibákat, hogy az olyan helyett "ojan"-t írok. A hülye helyett hüjét.
"kis izee magyar nyelv" :D :D
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a magyarok büszkék lehetnek valamire az akkor a nyelv. A legválasztékosabb, a legszebb nyelvek közé tartozik.
Az életkorod meg akkor ahogy látom, nem egyenesen arányos a kompetenciáddal. Szóval talált a 13, csak agyilag. :) Pattogsz itt a semmire, és máris sértettnek érzed magad. Itt nem divat, hogy valaki veri magát a földhöz ha elmondják róla az igazságot. Tanulnod kellene belőle, és jobb embernél lennél. Az a bizonyos 13-as szám, talán feljebb kúszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!