Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miert szeretik ha a lanyok sexi fehernemut viselnek? Az en parom is szereti ha ojan sexi fernemut viselek de tole nem kerdezem meg hogy miert szereti mert lehet hogy hujenak tart hogy nem tudom
Az első válaszoló nem tudta, hogy hol laksz, nem kell egyből elhordani mindennek, ez viszont téged minősít, elég negatívan... Ha valaki Magyarországon, magyar oktatás mellett nem tanul meg helyesen írni, szégyennek számít. Viszont a ti helyzetetekről ilyen téren nem tudok semmit, úgyhogy nem kötök bele az írásodba. Mellesleg... "en is tudnek mondani sok mindnet a magyarokrol"... Jól érzem, hogy irigység? Nem kell irigykedni, senki sem tehet róla, hogy hova született. Ha abban a korban leszel, szabad a pálya, kiköltözhetsz külföldre... Nekem semmi bajom az Erdélyiekkel, sosem volt. De kezdem érteni sokaknak miért vannak előítéletei, ha így viselkedik ott más is, mint te.
A kérdésedre válaszolva: Vannak pasik, akiket izgat a szexi fehérnemű. Hogy miért alakul ez ki, azt ne kérdezd, mert fogalmam sincs. :D Szerintem felesleges is ezen gondolkodni, hogy miért tetszik valakinek. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!