Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van barátnőm és nagyon szerete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőm és nagyon szeretem, de néha feláll, ha más lányokat látok, akik nem is szebbek a barátnőmnél, mitől van ez? Ez normális? Azt jelenti, hogy már nem szeretem?

Figyelt kérdés
Ezt elmondtam neki és nagyon kiakadt és elkezdett sírni, teljesen ki van akadva...

2018. máj. 28. 15:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
De akkor is az ő képeit használom, amikor maszturbálok, és akkor se csalnám meg, ha a világ legszebb nője széttenné nekem a lábát, mert én őt szeretem.
2018. máj. 28. 16:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Miért is?
2018. máj. 28. 16:07
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Mert ilyet nem mondunk egy csajnak, ha a barátnőnk, amit írtál az természetes reakció, de ezt egy nő nem érti meg úgy se, ellenben most hallgathatod a nyavajgást egy jó ideig, jó kis ütőkártyát adtál a csajodnak, idióta...
2018. máj. 28. 16:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor ez tényleg normális?
2018. máj. 28. 16:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
13eves vagy? Vagy mi...?
2018. máj. 28. 16:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem, 19, de még sose volt barátnőm... A màsik meg, hogy megpróbáltunk lefeküdni, és mindig feláll ha csak rá gondolok is, de nem jött össze, eléggé bepánikoltam és hát nem jött össze, azóta se próbáltuk.. És ezért azt hiszi, hogy nem szeretem őt és hogy ő nem elég szexi számomra, pedig ez egyáltalán nem így van..
2018. máj. 28. 17:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez fájdalmas.
2018. máj. 28. 22:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beszélj a baratnoddel, ha ezt el tudtad neki mondani akkor az se okozhat gondot, hogy megmondd neki hogy szereted es hogy beszéljetek meg
2018. máj. 28. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem lett volna szabad elmondanod neki!

Hasonlo dolgokat nem szabad elmondani.

Szegeny most mindig rettegesben lesz,mit erzel eppen,ha meglatsz egy lanyt...

(amint egy lany van a kozeledben,szoritsd meg rogton baratnod kezet es adj neki egy puszit,hogy megnyugodjon :),legalabbis en mar lattam hasonlot,ha egy szerelmespar kozelebe ertem es nagyon edes tud lenni).

2018. máj. 29. 09:54
 10/12 anonim válasza:
52%
Lány vagyok és a barátommal is szokott ilyen történni és én még mindig nem értem, hogy miért normális ez, csak a magabiztosságomat rombolja így :/
2018. máj. 29. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!