Az normális, hogy ennyi ondóm termelődik?
Tudom én azt nagyon jól...
És olyan megoldás, amihez nem kell csaj is? :D
Miért nem mész el egy prostihoz? Senki sem fog érte elítélni.
Nő létemre is azt javaslom keress fel egy ilyen foglalkozású hölgyet, bár nem hiszem, hogy egy menettől le fogsz nyugodni XD Szóval ez drága mulatság lesz c:
Nem tudom, hogy normalis-e, feltetelezem ez meg nem az abnormalis kategoria.
De ha lenne baratnod se biztos, hogy sokat valtozna a helyzet. Nem biztos, hogy tudnatok mindennap talalkozni, tehat megint csak maradna az onkielegites. Vagy nem biztos, hogy akarna mindennap talalkozni a csajszi. Jo neha egy kis szunet a masik nelkul. Vagy ha talalkoznatok is mindennap, nem biztos, hogy orulne neki, hogy minden egyes nap vagy szet kell tennie a labat, vagy a szajaba venni, vagy kiverni. Ez egy lanynak nem epp napi igenye, meg ha meg is teszi, nem nagyon boldogitja. Nem ez az elsodleges naluk. mindennap a szexre hajtani, erre celozgatni kisse kiabrandito a lanynak, mert azt hiszi csak arra jo, csak azert van tartva, hogy legyen aki bekapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!