Az normális, hogy ennyi ondóm termelődik?
Mérd már meg egyszer egy kis mérőedénykében, hogy mennyi. 7ml felett beszélhetünk túltermelésről.
Az, hogy ágaskodik, mint az állat, az normális, kanos vagy. Az ami kifolyik meg inkább előváladék, mint sem ondó. Az is normális, egy jó bulára nekem is kijön jó pár csepp.
Elsősorban keveset olvasol a testedről.
Sokat tapasztalt idősebb férfi vagyok. Ne aggódj az álltalad leírtak miatt. Igy kezdtem 19 évesen én is. Képzeld el, szexuális gondolatok hatására annyi előválladékom volt, hogy a nadrágomon kívülről is látszott a folt. Ezekután megtanultam uralni a testem valamennyire.
A sperma termelwsed js ezzel összefüggő, a dülmirigy /prosztatád/feladata is, az előválladék termelése ami hozzákeveredik az ondóhoz. Nos, neked sok előválladék keveredik hozzá, sok lesz a mennyisége.
Összegzésül, bár ma is igy lenne még nekem is. 67 éves vagyok, nincs nagyon nagy bajom a merevedésemmel, de sokminden megváltozott.
Örülj, hogy még igy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!