Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az normális, hogy ennyi ondóm...

Az normális, hogy ennyi ondóm termelődik?

Figyelt kérdés
Általában 1 vagy 2 naponta önkielégítek, de néha igy is előrordul, hogy nap közben felizgulok egy csaj láttán, és ugyan a rudi nem ágaskodik mert nem engedem neki, de így alvó állapotú rudinál is néha szivárog kis ondó. Pl ma a konditeremben amikor fürödtem, akkor vettem észre, hogy olyan a vége kicsit. Ha pedig 3-4 napig nem verem ki, akkor a plafont lövöldözöm szinte és cseppkőbarlanggá alakítom a szobámat. Miért van nekem ennyi anyag? Ez normális? Ha nem csinálnám egy hétig, szerintem állna a bré ha meglátnék egy kecskét is. Lehet ezt valahogy kontrollálni? Elvileg ha minden igaz ez túl sok tesztoszteron miatt van. Én nem szedek semmi tesztoszteronfokozót. (21F)

2017. aug. 2. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Velem is kipróbálhatod 45f
2017. szept. 6. 16:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Mérd már meg egyszer egy kis mérőedénykében, hogy mennyi. 7ml felett beszélhetünk túltermelésről.

Az, hogy ágaskodik, mint az állat, az normális, kanos vagy. Az ami kifolyik meg inkább előváladék, mint sem ondó. Az is normális, egy jó bulára nekem is kijön jó pár csepp.

2017. okt. 1. 10:12
 13/13 anonim válasza:

Elsősorban keveset olvasol a testedről.

Sokat tapasztalt idősebb férfi vagyok. Ne aggódj az álltalad leírtak miatt. Igy kezdtem 19 évesen én is. Képzeld el, szexuális gondolatok hatására annyi előválladékom volt, hogy a nadrágomon kívülről is látszott a folt. Ezekután megtanultam uralni a testem valamennyire.

A sperma termelwsed js ezzel összefüggő, a dülmirigy /prosztatád/feladata is, az előválladék termelése ami hozzákeveredik az ondóhoz. Nos, neked sok előválladék keveredik hozzá, sok lesz a mennyisége.

Összegzésül, bár ma is igy lenne még nekem is. 67 éves vagyok, nincs nagyon nagy bajom a merevedésemmel, de sokminden megváltozott.

Örülj, hogy még igy van!

2019. nov. 17. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!