Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két legjobb barátomnak ugyanaz a lány jön be mint nekem!?
Van egy lány, akit már 7 éves korom óta ismerek. Mindig is jóban voltunk, de az elmúlt egy évben nagyon sokat fejlődött a kapcsolatunk, és többet beszélünk mint valaha aminek én nagyon örülök ugyanis teljesen oda vagyok a lányért.
Na már most egy iskolába is járunk, és sokszor ott is leállunk egymással beszélni szünetben, meg köszönünk egymásnak. Én általában a két legjobb barátommal vagyok a suliban tehát ha találkozunk a lánnyal szinte mindig ők is ott vannak. És úgy néz ki hogy nekik is bejön, ugyanis összevesztek a lányon és egymáshoz sem szólnak. Azt nem tudják hogy nekem is tetszik, mivel én kissé zárkózott vagyok és nem beszélek soha senkivel az érzéseimről. Viszont hogy őszinte legyek, nekem van a legtöbb esélyem nála mert a srácok alig ismerik, köszönőviszonyban vannak de nem beszélnek vele. Én viszont folyamatosan közeledek felé és ő is nyitott a közeledésemre. Szóval mi a teendő ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!