Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőmnek és nekem ugyanaz a fiú tetszik! Mit tegyek?
Hány éves a fiú? És ti lányok?
Amugy ez nagyon nehéz kérdés, szerintem a fiú dönt majd. Menj beszélgesetek, puszild meg, kerülj közel hozzá. Huh ez tényleg nehéz ügy, nehéz rá válaszolni. Bocsi.
Keress másikat nem is téged bánt, hanem az egodat.
Lemerem fogadni, ha a másik csaj nem lenne annyira oda érte te sem foglalkoznál vele ennyire.
Minden szerelem kétoldalú ennek ebben a formában semmi értelme nincs.
#3 hát sajnos igazad van...a féltékenység és az irigység beszél belőlem.de sajnos nem tehetek róla...olyan jó lenne ha az egész nem így lenne de nyilván szarul esik hogy két szerettem nélkülem is elvan úgymond.pedig elvileg a barátnőm irigy rám pár dolog miatt,de én pedig mindig apasik terén voltam rá féltékeny..
#4 ne haragudj de attól függetlenül ő a legjobb barátnőm és nem akarok vele osszeveszni...
"Azzal a kulombseggel h egyikunk se jon be a fiunak😂"
Akkor az egy békésebb helyzet. :)
Huhh... ismerős a helyzet.. azon kívül, hogy mi nem voltunk osztálytársak...
Át kell gondolnod, hogy mennyire fontos neked a barátnőd...
Mi is ugyan így voltunk, legjobb barátnőm, kiszemeltje, és én.. nekem tetszett meg később a fiú... elkezdtem beszélgetnj vele, legjobb barátnőmmel össze vesztünk... 3 éves barátság ment tönkre, ennek már 5 éve, egy szót sem beszéltünk, de én azóta is együtt vagyok életem szerelmével :) (bocsi a sztoriért ha nem voltál rá kíváncsi)
De le kell ülnötök a barátnőddel és beszéljétek meg. Az lenne a legjobb ha hagynátok mindketten a srácot. Nem tudok mást mondani...
Itt nagyon mérlegelni kell...
Mert ha elveszted a barátnőd a fiú miatt, lehet, hogy együtt maradtok a fiúval, vagy az is lehet,hogy 1 hetes kapcsolat lesz.
Forditva is igaz...
Majd írd le hogy mi lesz, kíváncsi vagyok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!