Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a legkiábrándítóbb számotokra egy lányban?
Figyelt kérdés
Csak nyugodtan.2018. máj. 26. 10:55
1/7 anonim válasza:
Ha hisztérikus és azt hiszi neki eleve járnak bizonyos dolgok, cserébe viszont nem nyújtja ugyanezt. Meg ha igénytelen, lusta és ahelyett hogy ez ellen tenne valamit inkább beáll agyhalott feministának és a férfiakat szidja hogy nem fogadják el így.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen az ilyen lány valóban nem lehet túl szmpatikus. :DD De úgy egyébként szokások terén? pl dohányzás, alkohol, bulizás, ilyesmi?
2018. máj. 26. 11:01
4/7 anonim válasza:
Ne legyen r**anc, ne mutogassa magát a pasiknak, ne kerázza magát, viselkedjen úgy, mint egy lány/nő.....ja és ne legyen dohányos. ;)
5/7 anonim válasza:
No cigi,alkohol (max mértékkel) ha bulizni akar, akkor mindenképp ne nélkülem, ha a barátnői fontosabbak, ha energiavámpír, nem hagy életteret, nem figyel oda magára (akár körömvágás stb), ha több fiú haverja van mint lány és fiú haverjaival járogat el külön
6/7 anonim válasza:
Hmm. Az ötösnek kizáró ok, ha egy nőnek van élete. Gratulálok!!!
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok: nem látom hol írtam ilyet, segítesz? azt írtam hogy nekem nem jön be az a lány akinek több fiú haverja van mint lány és ezekkel járogat el mindenfelé, az hogy barátnőivel mit csinál nem érdekel, csak bulizni ne menjen nélkülem mert tudom milyenek a pasik egy bulin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!