Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk mi a legkiábrándítóbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a legkiábrándítóbb számotokra egy lányban?

Figyelt kérdés
Csak nyugodtan.

2018. máj. 26. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Ha hisztérikus és azt hiszi neki eleve járnak bizonyos dolgok, cserébe viszont nem nyújtja ugyanezt. Meg ha igénytelen, lusta és ahelyett hogy ez ellen tenne valamit inkább beáll agyhalott feministának és a férfiakat szidja hogy nem fogadják el így.
2018. máj. 26. 10:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen az ilyen lány valóban nem lehet túl szmpatikus. :DD De úgy egyébként szokások terén? pl dohányzás, alkohol, bulizás, ilyesmi?
2018. máj. 26. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam a dohányzás kizáró ok.
2018. máj. 26. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne legyen r**anc, ne mutogassa magát a pasiknak, ne kerázza magát, viselkedjen úgy, mint egy lány/nő.....ja és ne legyen dohányos. ;)
2018. máj. 26. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:
No cigi,alkohol (max mértékkel) ha bulizni akar, akkor mindenképp ne nélkülem, ha a barátnői fontosabbak, ha energiavámpír, nem hagy életteret, nem figyel oda magára (akár körömvágás stb), ha több fiú haverja van mint lány és fiú haverjaival járogat el külön
2018. máj. 26. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
Hmm. Az ötösnek kizáró ok, ha egy nőnek van élete. Gratulálok!!!
2018. máj. 27. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: nem látom hol írtam ilyet, segítesz? azt írtam hogy nekem nem jön be az a lány akinek több fiú haverja van mint lány és ezekkel járogat el mindenfelé, az hogy barátnőivel mit csinál nem érdekel, csak bulizni ne menjen nélkülem mert tudom milyenek a pasik egy bulin
2018. máj. 27. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!