Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segitseeg Miert vagyok ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseeg Miert vagyok ilyen szerencsetlen? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Tehat az van hogy van egy fiu akibe evek ota szerelmes vagyok es azt mondja hogy o is ugyanugy erez

Ezt el is hiszem neki addig ameddig szemtol szembe vagyunk...

Ha elobe beszelgetunk teljesen mas, kedves

Irasba meg hagyjam beken...nem ertem😭

Volt egy kis balhe az osztalyomba es tok aranyosan megvedett...de ugy hogy mindenkit megver...ezt nem akartam mert akkor nem csak en kerulok szar helyzetbe hanem o is es masok is

De o besertodott hogy ideges voltam mert probal megvedeni(csak nem ugy kellett volna ahogy) pedig nagyon is halas vagyok neki.

Probalok vele beszelni de egyszeruen nem ir vissza es nem is veszi fel a telefont

Baratnom probalt vele beszelni es amint szoba jott ez a dolog egybol lerakta hogy ot ezzel hagyja beken

Tehat nem szol hozzam es felek hogy elveszitem mint mar annyiszor

Amugy nem lakik tolem messze de nem mernem beallitani csak ugy.

Varok valamifele tippet hogy mit csinajak

16/L

#barát #szerelem #Prikézsia
2018. máj. 24. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nemtom
2018. máj. 24. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Ne várd meg a holnapot mert csak rosszabb lesz.. menj oda és vallj hátha megnyugszik. Most dől el hogy lesz e ebből valami! Rajtad múlik, ne habozz!! Sok sikert!
2018. máj. 24. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Tegyuk fel foggyos iskolaba jarsz, 10gyerek egy osztalyban, fele lany fele fiu, feltetelezzuk azt is, hogy fiu csak fiuval verekszik.

Tehat van 5 fiu ebbol egyik a hos, marad 4 az az 4 vs. 1. Na egy emberhez 5en fernek hozza veresnel, tehat szerencseje van. Ha o egy mmaharcosfeketeovespankrator, akkor is eleg kis eselyekkel indul. Ha ez igaz, akkor szeretettel varom az edzesemen, hogy vilagbajnoksagot nyerjunk. :)

2018. máj. 24. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:

3. Most megnevettettel😃😂

Amugy felek az apjatol xd

Nem mernek csak ugy odamenni mert meg a vegen megkerdezni te meg ki az isten vagy😂

Leirtam neki mit erzek...termeszetesen nem valaszol...tobben is mondtak h szerintuk csskkihasznal...hat nemtudom.

2018. máj. 26. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!