Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Eddig sose volt barátnőm. Most nemrég összejöttem egy lánnyal és 1,5 hét járás után dobott egy másik pasi miatt... Van esély arra, hogy megismerkedek egy olyan lánnyal akit szeretek és ő is engem és egy hosszabb kapcsolat lesz belőle? Balféknak érzem magam és konkrétan az életkedvem is nulla...

16F

2017. febr. 19. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne kakilj be, nem késtél le semmit... Barátnőig ott a jobb kezed, légy pozitív xD Komolyra fordítva: Ha lesz személyiséged, akkor lesz normális csajod. Ha páwa meg kiszőkített meleg gyerek kinézeted lesz, szűk gatyába fogsz mászkálni akk csak utcasarki lesz melletted, az is pár napig.
2017. febr. 19. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan érzek csak én már 18 vagyok, 4 év után ismét reménykedhettem abban hogy végre talán újra lesz kapcsolatom de a hétvégén a lány esélyt sem adva nekem megszakította a kapcsolatot, esély hogy megismerkedj valakivel mindig van és lesz is de sajnos a mai világ a tróger partiarcoknak áll. Az interneten szinte lehetetlen normálisat találni de azt is megpróbálhatod akár. Nem tudom tényleg nem de én bele fogok őrülni ha megint 4 évet kell várnom egy lehetőségre
2017. febr. 19. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan szeded, kedves utolso, hogy az interneten nem lehet normalis lanyra bukkanni. :)

Ha Tinderen akarsz ismerkedni, akkor ott tenyleg nem talalsz.

Facebook illetve Instagram egy jo alternativa az ismerkedesre. Persze nem arra gondolok, hogy fel evig ott beszelgetsz egy lannyal es aztan megkerdezed hogy jartok-e.

Batorsag, es osszejon valami. ;)

15/l

2017. febr. 19. 20:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi. Meglátjuk! ;)
2017. febr. 19. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értem,hogy jön itt szóba az internet. Én a buszon vagy a Városligeti Műjégpályán meglátok egy szimpatikus embert,egyből rámosolygok és jelzem a tetszésemet :D. Mindig van esély csak bátorság,szólítsd/átok meg aki egy kicsit is megtetszik,esetleg észreveszitek a jelekt 😉 (L)
2017. febr. 19. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
*jeleket
2017. febr. 19. 22:25
 7/7 mrs.rogers válasza:

Az a csaj, aki másfél hét után dob, az valószínűleg nemhogy téged nem érdemel meg, hanem senkit. Másrészt, nem lehettek túl mélyek az érzelmei, ezek szerint.

Úgy gondolom, hogy 16 évesen semmi baj nincs belőle, ha nincs barátnőd, és elmondhatom azt a közhelyet is, hogy az igazi valószínűleg nem 16 évesen fog jönni. Addig is, sok sikert! :]]

2017. febr. 20. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!