Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kiegett volna belolem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiegett volna belolem?

Figyelt kérdés
Volt egy csaj aki egy honapig jott utanam,h o szerelmes belem,de en meg akkor voltam tul egy szakitason es azt mondtam neki,hogy nekem kell meg ido,de majd jo lesz. Es ezek utan amikor vegre felkeszultem es megbekeltem, bejelenti h valaki mast kedvel..

2018. máj. 14. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Tuti kiegett, nincs rá más magyarázat, negyedfokú égési sérülések láthatóak, de most komolyan. "Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel" :) Szóval igen valószínűleg elege lett, akkor is, hogy indokolt volt, hogy időt akartál..
2018. máj. 14. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Emiatt nem haragudhatsz rá. Senki nem hibás ebben a történetben, de mégis mindketten úgy érzitek, hogy a másik rontotta el a dolgokat. Te azt hiszed, hogy: Bakker, nem igaz, hogy nem tudott még várni egy kicsit! Ő pedig azt gondolja, hogy: Vénasszony leszek, mire ez a srác eldönti mit akar! Ez a "rossz időben" megismerkedés tipikus esete. Szerintem lépj tovább, sok sikert.
2018. máj. 14. 21:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Esetleg kesobb probaljam meg ujra? Par honap mulva...
2018. máj. 14. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nem tudjuk megjósolni mi lesz pár hónap múlva. Lehet, hogy mindkettőtöknek lesz valakije, vagy csak az egyikőtöknek. Az is lehet, hogy hiába szingli, akkor már nem akar tőled semmit, vagy már te léptél tovább. Ha pár hónap múlva még szingli vagy, akkor megkérdezheted, hogy mi újság vele, de ne éld bele magad semmibe. Bármennyire is reménykednek az emberek, sajnos tiszta lap nincs.
2018. máj. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!