Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg kiszeretett belolem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg kiszeretett belolem vagy csak azt akarja elhitetni magaval a volt baratom?

Figyelt kérdés

3 honapig voltunk egyutt. Minden baratkanak bemutatott es a csaladjanak, minden buliba egyutt kezenfogva mentunk.

Az egesz nyarat velem toltotte. Egyutt mentunk fesztivalra. Megismerte a csaladom. Mindig ott volt velem. Annyira szenvedelyes volt. Annyira feltett. Megigertette velem hogy egy sorozatot egyutt fogunk megnezni es el ne kezdjem egyedul.

Mindig elmondta hogy mennyire szeret.

De hirtelen kicsit fura lett.

Szakitott velem mert kiszeretett belolem es meg nem all keszen komoly kapcsolatta. Es ezt mielott szakitott 1 es fel hete kezdte erezni.

Nem tudom elhinni. Tul gyorsan "szeretett ki belolem".Szerintem csak el akarja hitetni magaval hogy nem szeret mert megijedt a kapcsolattol es inkabb bulizik meg a haverokkal meg csavarog.

Volt mar igy valaki?

Ha tenyleg csak megijedt de szeret akkor mennyi ido mulva fog keresni?

Velemenyek?

Mit csinaljak?

2016. aug. 19. 01:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul látom a dolgokat de ha szeretne akkor 1hétnél tovább nem nagyon bírná ki nélküled, szerintem kiszeretett belőled... Mondjuk ez csak az én véleményem...
2016. aug. 19. 02:40
 2/5 Fruzs33 ***** válasza:

Hát...én nem szeretném az ördögöt a falra festeni,de azért így is gondold át:

Lehet,hogy megcsalt téged,csak nem képes neked bevallani,mert gyáva.Ez így el is képzelhető,de azért próbálj meg vagy vele,vagy a barátaival beszélni.Ennyit tudok segíteni,a többi a te dolgod,sok sikert kívánok.

16/L

2016. aug. 19. 04:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Teljesen biztos hogy nem csalt meg es nincs masik lany

Lahet ha veletlen osszefutok vele majd ma este a varosba probalok vele beszelni hogy miert nem tudta velem eloszor megbeszelni az egeszet es utana szakitani. Mert eleg nem szep dolog volt tole hogy erre felkeszult es csak kozolte hogy most vege lesz...

2016. aug. 19. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy kiszeretett belőled, hanem hogy eleve nem szeretett téged annyira, mint te őt.

A leírásod alapján egyértelműen te voltál a gyengébb fél ebben a kapcsolatban. Te szeretted őt jobban, te kötődtél jobban hozzá.

Ez egy elég rövid kapcsolat volt, és a srác egyszerűen megunt téged ennyi idő alatt. Gyakran előfordul az ilyesmi, nem a te hibád, egyszerűen nem ő volt a megfelelő partner a számodra.

Általánosabb tanulságként és mások okulására szeretném jelezni, hogy nincs olyan, hogy egy fiú "megijed" a kapcsolattól. Egyszerűen arról van szó, hogy a fiú nem akar kapcsolatot. Vagy veled nem vagy általában nem. Persze a szerelmes lányok mindig mentegetik a szeretett srácot, így könnyebb azzal magyarázni a szakítást, hogy megijedt, de ez önámítás. Egyszerűen nem szeretett téged annyira és már nem kellesz neki. Tudom, hogy ez szarul hangzik, de ez van, fogadd el.

Ebből az is következik, hogy ha újra keres, az nem azt jelenti, hogy megijedt, de szeret, hanem azt, hogy éppen nincs másik lány, akitől megkapja azt a figyelmet és rajongást, amit tőled. Ha szeretne, akkor egyszerűen nem szakított volna veled, hanem vagy boldogan együtt lennétek vagy megpróbálta volna megbeszélni veled, hogy mi a problémája. Ne arra figyelj, amit mond, mert a fiúk az égvilágon az összes hülyeséget képesek elmondani egy lánynak, hogy befűzzék. Azzal foglalkozz, hogy mit tesz. Elhagyott, vagyis nem érdekled, nem szeret.

Végül pedig mit csinálj? Semmiképpen ne keresd. Ő szakított. Ne fuss utána. Ismerkedj más fiúkkal, legyél a barátaiddal, csináld azt, amit élvezel. Idővel majd jön egy másik srác, akit komolyabban is érdekelsz.

Szinte biztos vagyok benne, hogy ha ő fog keresni, akkor újra össze fogsz jönni vele, de ezzel csak azt éred el, hogy tudni fogja, bármit megtehet veled. Ennek következtében pedig majd újra elhagy, majd visszajön, újra elhagy és így tovább, egészen addig, míg komolyan beleszeret egy másik lányba vagy végleg kidobod.

2016. aug. 19. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Teljesn izagad van abban amit leirtal!

De annyira nehez elfogadni azt hogy o tenyleg nem szetetett ugy mint ahogy en ot, mert ha hallottag volna amiket nekem mondott akkor ugyan ugy el se tudnad hinni mint en!

Es meg most sem tudok ra haragudni! Legszivesebben irnek neki vagy letamadnam az utcan es megolelnem. Amit nem teszek meg csak nehez megallni.

Olyan tehetetlennek erzem most magam.

De meg azon kell tulesnem hogy milyen ha osszetalalkozunk mert kivancsi vagyok hogy reagal. Amig nem lattuk egymast nem tudom lezarni ugy erzem.

2016. aug. 20. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!