Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a pasikat nem lehet lerázni? Hiába mondom neki h nem nem tetszik zaklat facen meg élőben aztán nyomul.
Figyelt kérdés
Van egy csomo helyes pasi meg minden de az ilyen kis szerencsetlen nyomorekokat nem lehet lerazni...
buliba is dorgolozik meg minden rohadt irritalo
14/l
2018. máj. 14. 16:38
1/4 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem s kész!
S az üzeneteire ne válaszolj!
S való életben pedig ne beszélj vele!!!
Húzdd el a csíkot oszt ennyi.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sosem volt ilyen problémám.
Illetve egyszer!
Jött egy fickó, akinél másra már nem tudtam gondolni, mint hogy egyszerűen nem hallja a női hangon szóló információt.
Én felnőtt vagyok, úgyhogy erre az a megoldásom, hogy kezemben a mobil, és közlöm, hogy ha nem hagy békén, hívom a rendőrséget. Te nyilván mondhatsz bátyot, szülőt, nagybácsit, stb.
3/4 anonim válasza:
Ájcsi. Buliba 14 évesen? No mindegy nem ez a lényeg. Szóval mond meg neki hogy nem tetszik neked és ha kell mond hogy van valakid vagy ilyesmi. Amugy nem kell azért igy bánni vele mert szerinted nem helyes.:)a szépség relatív
4/4 anonim válasza:
Hallod pasiról ábrándozol 14 évesen . Meg buliba jársz ? És csodálkozol hogyha beprobálkoznak. 😂😂 Tapsözön.... Most konolyan ilyen emberekre van bízva a jövő nemzedék?! ... Hogyha ilyen vagy ne csodálkozz. De ne aggódj egy érett és helyes pasinak nem kellenél. Inkább keres magadnak egy korodbeli fiút. Ne pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!