Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jo csok?

Figyelt kérdés
Hogy kell igazabol jol csinalni? Kinek mi tetszik? Sajat velemeny?

#csók #szerelem #tokeletes csok
2018. máj. 1. 17:48
 1/4 I noor Y ***** válasza:
58%

úgy hogy bevállalsz 3 gyereket és felveheted a 10 + 10 millió ft állami támogatást

Legalábbis én így csinálnám...szerintem így jó

Nekem tetszik a családtámogatási rendszer, mivel szerintem így még van remény arra hogy ezt az öregedő társadalmat tulajdonképpen felélesszük

Bár ez beletelhet jó pár évtizedbe

A véleményem alapvetően ez , bár szerintem a jövőben lehet hogy még lesz néhány hasonló ötlet, ami ennek a problémának a kiküszöbölésére irányul majd.

2018. máj. 1. 17:59
 2/4 anonim válasza:
1-es, nem hiszem, hogy arra gondolt :D
2018. máj. 1. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Első: imádlak haláli vagy.

A kérdező elfelejtette az abc-t mert "telefonról van"

Amúgy pedig nekem a lassú, mély nyelves csók tetszik, akkor ha a fiú irányít :)

2018. máj. 1. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen: A fiú domináns, letaglózó, energikus, magabiztos. Szenvedélyes, de nem siet, felveszi a tempódat. A nyelv nagy szerepet játszik, minél kevesebb fog koccan, sokáig tart, változatos, bevállalós, picit akár szájharapdálós, néha kisebb pihenésekkel, ilyenkor átmegy ölelésbe, nyakpusziba, a fiú simogatja a lány haját, a lány nagyon szorosan öleli a fiút. Továbbá egyre szorosabb, amíg már összeértek teljesen, a fiú filmbeillő mondataival megszakítva, csók közben beszélni próbálós, nevetős, véletlenül a két száj közé bekerült hajat kiszedni próbálós. Abbahagyhatatlan, olyan, ami elköszönés után a kerítésen keresztül is folytatódik, olyan, miután kín elszakadni, és mindketten sokkos állapotban, szótlanul sétáltok el utána, abban a tudatban, hogy ti vagytok a legboldogabbak a világon.
2018. máj. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!