Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet hogy nem érdeklem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy nem érdeklem a barátomat szexuális téren, vagy nem szeret annyira?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együt. És azt terveztük hogy lefekszünk egymással. Nem én leszek neki az alső, viszont ő nekem igen. Megkérdeztem hogy neki nagy dolog-e az hogy lefeküdhet-e velem, hiszen elveheti a szüzességem. Ő pedig azt mondta hogy nem tudom... Nem tudom. Mi ez? Hogy mondhat valaki ilyet egy olyan embernek akit elmeletileg szeret? Vagy már nem szeret? Nem értem mi van.

2018. ápr. 27. 15:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
21%

Na ezért kell megtanulni mit KELL mondani a nőknek.

Amit mondasz:

"Édes kismacskám, én vagyok a legboldogabb férfi a világon, hogy ártatlanságot nekem áldod. Ígérem óvatos leszek, lágy érintésem által fogsz átlépni a gyönyör világába!"

Amit gondolsz:

"Ó a francba, vérezni fog, feküdni mint egy botsáska. Újabb konzervnyitás. Csak essünk már túl rajta. Úgy is szar lesz az első pár alkalom, be kell járatni. Amire beérik, több hónap. Ehh... Na de erőltessük fel azt a mosolyt :D"

Így el lehet kerülni a hasonló hisztiket. Meg kell tanulni a nők nyelvén gondolkoznu és beszélmi. Ehhez kell a tapasztalat :)

2018. ápr. 28. 12:59
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
Na gyerekek mi a tanulság?? Ha megkérdezik szüz vagy sose áruld el!! Is nem azért mert szegyen épp elenkezöleg pontosan az ilyen sok "csökkentetett intelegnciaval" rendelkező emberek miat ne!! Mint például a drága szerelmed kérdező én a helyedben nem addnám oda magam neki!!
2018. ápr. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!