Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, vajon a szülők mit reagálnak?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányokhoz szólok, de bárki válaszolhat:)
Hogyan zajlott, amikor elmondtátok a szüleiteknek, hogy van barátotok? Nagyon fontos lenne most a válaszotok. Előre is köszönöm!!:)
2018. ápr. 15. 14:37
1/9 A kérdező kommentje:
-15 éves vagyok
2018. ápr. 15. 14:43
2/9 anonim válasza:
Szia! Ez engem is érdekelne, bár én 2-3 évvel idősebb vagyok nálad :)
3/9 anonim válasza:
elmondtam, hogy megismertem valakit és együtt vagyunk. megkérdezték mióta honnan ismerem stb ennyi
4/9 anonim válasza:
Nekem anyum némettanár, így aztán minden fontosabb dolgot németül mondok el neki/kérdezek meg tőle, mert az valahogy más, mintha magyarul közölném vele. A barátomnál tőlem is csak megkérdezték, hogy mióta, honnan ismerem, és ennyi :D
5/9 anonim válasza:
Én nem jelentettem be nekik. Sokat beszéltem róla, aztán kiderült, hogy anyának ügyfele az apja, meg említettem neki, hogy állítólag bejövök neki, onnantól pedig szinte anya támogatott, hogy jöjjünk már össze. Annyit beszéltem róla és voltam vele, hogy pár hét után mondani sem kellett; anya összerakta a képet egyedül is. :) 17/L
6/9 A kérdező kommentje:
Még annyi érdekelne, hogy egyből elmondtátok nekik, vagy azért vártatok valamennyit?
2018. ápr. 15. 21:42
7/9 anonim válasza:
Én vártam 1,5 hónapot, biztos, ami biztos 😉
#5 voltam
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2018. ápr. 16. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!