Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom egy zsarnok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy zsarnok?

Figyelt kérdés

Szóval az elején. 1 éve lesz hogy együtt vagyunk. Az elején jó volt minden, aztán fordult a kocka. Állandóan degradál, ha valamit nem értek akkor kinevet, és ahelyett hogy elmagyarázná, butának tart.

Mindennap veszekszik, hisztizik, és ha nem úgy van valami, ahogy azt ő szeretné akkor egyből befordul a falfelé es nem szól hozzám.. ha nincs kedvem szexelni, mert netán fáradt vagyok vagy csak összebújni szeretnék, akkor egyből megsértődik, és bevágja a hisztit hogy biztos nem kívánom, meg biztos rossz a szex vele.. amikor erről szó sincs!

Ha nem írok neki vissza 15percig már egyből ír, hogy "naaaa" vagy ha esetleg 1 óráig nem irok már hivogat..

Mindenre féltékeny, és meghazudtol folyamatosan, ilyen kényszerképzetei vannak

Szeretem, de egyszerűen már nem tudok szemet hunyi efelett mert mindennap valamin megsértődik és kötekszik. Tegnap elmentunk sétálni, természetesen akkor is összevesztünk, és ultimátumot adtam neki hogy vagy befejezi az adott témán való veszekedést, vagy megy mindenki a saját útjára. Erre még ő volt felháborodva hogy mi az hogy még én fenyegetem szakitással amikor én vagyok a hibás ( kb 5 napja összevesztünk valamin, és ő azóta ezen kattog, rágja vele az életem, amikor már rég levan zárva) tehát ezt az 5 napos vitát hozza fel mindennap és ezen örjöng..

Mi a véleményetek?

2018. ápr. 6. 17:41
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

A tetőfoka ennek az egésznek az, hogy egy darab barátom sincs, és amikor megemlítettem ma ezt neki, hogy már jó lenne pár barát, kissé felháborodva közölte velem hogy " minek, itt vagyok én neked"

Kisajátít, parancsolgat, és stb.. :(

2018. ápr. 6. 17:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tippelnék, hogy előtte voltak barátaid, de az ő unszolására inkább vele voltál mindig.
2018. ápr. 6. 17:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Na de hogy válaszolják: semmiképpen nem normális ez a fajta viselkedés, az ultimátum jó döntés volt, ha ő nem változtat, szakítás vele és kész.
2018. ápr. 6. 17:52
 4/13 anonim ***** válasza:

"ha nincs kedvem szexelni, mert netán fáradt vagyok vagy csak összebújni szeretnék, akkor egyből megsértődik, és bevágja a hisztit hogy biztos nem kívánom, meg biztos rossz a szex vele.. amikor erről szó sincs! "

MInek fekszel le egy ilyen emberrel?

(Ez amúgy sem az a kategória, sem az a kor...)

2018. ápr. 6. 18:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen jó ötlet volt, viszont nem érdekli egyáltalán.. ha szakítani akarok akkor meg szintén megsértődik mint egy óvodás
2018. ápr. 6. 18:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés.

Hülye vagy?

Már bocsi de dobd ki a szarba,ez a gyerek nagyon bolond.

Nem fog változni hidd el,hiába nyúzod ezt a kapcsolatot tovább és arra is mernék tenni,hogyha szakítasz is csak eljátsza a sértődöttet,holott nem is fogja különösebben meghatni.

Sajnálom az ilyen lányokat akik ilyen kapcsolatba kell legyenek,sok fiúnak meg barátnője sincs..amelyiknek meg van az meg ezt csinálja..szánalmas.

17/F

2018. ápr. 6. 18:58
 7/13 A kérdező kommentje:
Utolso: igazad van reszben, viszont meghatni meghatná, volt rá példa..
2018. ápr. 6. 19:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez már nem kidobás lenne hanem menekülés, és még most tedd meg míg lehet!! Teljesen kiszámíthatatlannak tűnik, és az ilyenekből bármikor elobujhat az agresszió, ha meg nem lenne ilyen eset akkor is jobb ha szakítasz vele , mert csak bezár téged
2018. ápr. 7. 07:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Agressziv, de soha nem ütne meg!

De tényleg elborul az agya néha, és nagyon ijesztő

2018. ápr. 7. 08:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy lánynak ilyen rossz ízlése...
2018. ápr. 7. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!